Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Kleur
8
5
2
4
4
3
4
1
1
1
1
1
10
4
5
Materiaal
8
5
2
4
4
3
4
1
1
1
1
1
10
4
5
Merk
16
10
4
8
8
6
8
2
2
2
2
2
20
8
10

Traphekje kopen

Eindelijk je baby begint te kruipen! Een prachtig moment alleen dit is ook het moment dat je de woning moet gaan aanpassen op je baby. Je wil natuurlijk niet dat je kindje ineens van de trap afkruipt. Dit kan je voorkomen met een traphekje. Je huis zit zo niet meer vol gevaren als je baby vrolijk rondkruipt. De trap is nog altijd het deel in huis waar de meeste ongelukken gebeuren. Een deel van deze ongelukken kunnen voorkomen worden door een traphekje te plaatsen. Je kan zo voorkomen dat je kindje de trap opklimt en naar beneden valt. Bijvoorbeeld als je baby je achterna kruipt of op ontdekkingsreis gaat. Als je online op zoek gaat naar een traphekje, dan zie je al snel dat er een hoop te kiezen is. Van een traditioneel traphekje tot een modern design hekje. Je kan een hekje uitkiezen die bij je interieur past. Via onze website kan je direct verschillende traphekjes met elkaar vergelijken. Je ziet meteen welke je het leukste vind en binnen je budget past.

Goedkoop traphekje

Een traphekje is noodzakelijk, maar waarom moet deze dan zoveel geld kosten? Gelukkig hoeft dit helemaal niet want je kan ook via onze site op zoek gaan naar een goedkoop traphekje. Binnen een paar muisklikken kan je met onze filters een selectie maken. Je kan een selectie maken van verschillende traphekjes. Je ziet meteen welk hekje er binnen je prijsklasse past. Met een paar klikken heb je al een selectie van de mooiste traphekjes. Je kan ook zien waar bijvoorbeeld een bepaalt merk het goedkoopste is. Doordat wij meerdere websites vergelijken krijg je niet alleen het aanbod van één site. Met onze handige filters behoud je het overzicht en kan je precies vinden wat je zoekt. Als je bijvoorbeeld al ergens een modern model gezien hebt dan kan je die via onze filters opzoeken. Onze filters laten direct de laatste aanbiedingen zien. Je ziet meteen of het hekje ergens in de aanbieding is. Heb je nog geen flauw idee wat voor een model je in huis wil? Je kan ook op basis van budget een selectie maken met traphekjes. Je ziet meteen welke eventueel binnen je budget passen en je goedkoop online kan bestellen.

Beste traphekje

Je wil natuurlijk altijd het beste voor je kindje. Gelukkig kan je via onze site ook het beste traphekje vinden. Met onze handige filters maak je al snel een selectie tussen de tientallen exemplaren op het internet. Op onze site staat het aanbod van meerdere webshops bij elkaar. Je kan zo in één oogopslag meerdere modellen met elkaar vergelijken en het beste traphekje bestellen. Binnen een paar klikken kan je er al één bestellen via een door ons geselecteerde webshop. Je ziet meteen waar je het voordeligste uit bent en of dit hekje voldoet aan je eisen.

Traphekjes zonder boren

Omdat traphekjes maar tijdelijk zijn en je natuurlijk niet altijd gaten in je muur wil maken voor een korte periode zijn er ook traphekjes beschikbaar die je kunt monteren zonder te boren. Deze klemmen zich vast tussen de muren, waardoor het boren van gaten niet nodig is.

Toon filters

Traphekje (54)