Zoek
Sluit dit zoekvak.

Steeds vaker willen mensen wel trainen, maar niet meer in een gemeenschappelijke ruimte. Vaak is er thuis nog wel een ruimte over, of kan er in een kamer nog wel wat ruimte gecreëerd worden. Bij trainen denken veel mensen aan het werken met gewichten maar de laatste decennia neemt cardio steeds meer de overhand. Cardio is trainen met apparaten als roeitrainers, hardloopbanden en fietsen/ hometrainers. Via schermpjes op deze apparaten kunt u onder andere de afgelegde afstand in de gaten houden, maar ook de hartslag. Vandaar ook de verzamelnaam cardio.

Waar kunt u goede cardio apparatuur kopen?

Er zijn aanbieders in diverse prijsklassen en kwaliteiten, maar waar u de beste apparaten voor de beste prijs kan krijgen is volgens ons toch wel Tunturi. Op het gebied van cardio kunt u daar onder andere terecht voor hometrainers, recumbent bikes, crosstrainers, spinner bikes, roeitrainers en loopbanden. Stuk voor stuk bedoeld voor huiselijk gebruik maar toch ook professioneel, en dat voor een betaalbare prijs. Dus waar u ook voor kiest; u zult altijd plezier hebben van uw apparaat en met evenveel plezier iedere dag even thuis gaan trainen. En mocht er wat met het aangeschafte apparaat zijn dan is de service van Tunturi ongekend hoog.

Kunt u bij Tunturi alleen terecht voor cardio apparatuur?

Daar kunnen we kort over zijn; het antwoord daarop is nee. Tunturi levert alles op het gebied van trainen. Dus behalve cardio kunt u daar ook denken aan krachtsporten en vechtsporten. Ook hier weer apparatuur van professionele kwaliteit. Hun banken, zoals vlakke banken, verstelbare banken en halterbanken staan overal goed bekend. Maar ook het leveren van buik en rugtrainers voor in huis behoren ook tot de mogelijkheden. Buiten deze apparaten om kunt u ook terecht voor accessoires op het gebied van krachttraining

Benodigde accessoires voor verantwoord trainen

Verantwoord trainen is voor iedereen anders, ook de manier van trainen is erg van de persoon afhankelijk. Zo wil de een zijn buikspieren meer trainen, de ander wil zijn armspieren trainen door middel van opdrukken en weer een ander heeft een voorkeur voor yoga, pilates of gymballen. Leg de experts van Tunturi voor wat u wilt trainen en zij komen met passende antwoorden voor uw situatie. Vaak bent u er namelijk nog niet met de juiste apparatuur maar zijn accessoires als matten ook noodzakelijk voor de juiste, verantwoorde training bij u thuis. Neem de tips van hun ter harte want thuis traint u zonder toezicht natuurlijk.