Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ken je dat gevoel? Je hebt de hele week hard gewerkt, de zon schijnt, maar toch moet je nog zoveel doen in het huishouden. Anno 2020 zijn daar gelukkig veel hulpmiddelen voor beschikbaar. In dit blog nemen wij de voordelen van de robotstofzuiger onder de loep. Waarom zou jij nou vandaag een robotstofzuiger bestellen? Onderstaand vijf goede redenen.

1. Komt op plekken, waar jij niet komt.

Zeg eens eerlijk. Hoe vaak in het jaar haal jij de hele bank weg, om tot de plinten alles te stofzuigen? Precies. De robotstofzuiger ziet geen verschil tussen ‘onder de bank’ of ‘voor de bank’, zolang alles maar wordt gestofzuigd.

2. Alles is programmeerbaar

Naast het feit dat je niet meer hoeft te stofzuigen, hoef je er zelfs niet meer aan te denken. Je kunt namelijk de robotstofzuiger gewoon programmeren op een tijd dat jij even niet thuis bent. Het voordeel hiervan is dat je het dus niet eens ziet dat je huis gestofzuigd wordt.

3. Alle spullen blijven heel

Ken je dat? Je begint met stofzuigen, maar uiteindelijk sta je de scherven van een glas bij elkaar te vegen. Het voordeel van een robotstofzuiger is dat hij objecten herkent en er vervolgens omheen gaat. Wij herkennen de objecten natuurlijk ook, maar daar blijft het helaas niet altijd bij.

4. Voorkom rugklachten

Een stofzuiger is niet perse het meest ergonomische apparaat. Je rug goed recht houden en geen verkeerde beweging maken is niet al tijd onoverkomelijk. Voor ons zeker een groot voordeel om de robotstofzuiger te overwegen.

5.Ontspanning

Het menselijk lichaam en brein heeft altijd behoefte aan voldoende ontspanning en/of rust. Eigenlijk de eerste reden die je zou bedenken om een robotstofzuiger aan te schaffen, maar indirect zeker wel een voordeel.

Ben jij enthousiast geworden? Ga dan eens opzoek naar een robotstofzuiger die bij jou past. Bekijk goede welke specificaties belangrijk voor jou zijn. Heb je bijvoorbeeld huisdieren? Zorg er dan voor dat je een stofzuiger vind die hier in gespecialiseerd is.

Leuk weetje

In dit blog hebben wij ons gericht op robotstofzuigers voor binnen, maar voor buiten zijn er ook leuke varianten beschikbaar. Als je dan binnen het stofzuigen uitbesteed, waarom zou je dan voor buiten ook niet direct een mooie robotmaaier bestellen, die het gras voor jou bijhoud?