Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
10
4
4
2
18
8
6
2
4
6
4
8
2
10
2
2
2
22
16
6
4
2
2
2
2
4
4
2
2
2
2
2
10
2
4

Startkabel kopen

Iedereen kent het wel; Een klein lampje laten branden in de auto, de radio aan laten staan of een accu die gewoon het koude weer niet meer aan kan. En dan wil de auto , natuurlijk als het net even niet uit komt, dus niet meer starten. Gelukkig komt daar de buurman die bereid is wel even te helpen en zijn auto er naast te zetten. Dan pas blijkt hoe belangrijk het is om een setje startkabels in de auto te hebben liggen. Met een klein beetje stroom van de ene accu naar de andere kan een hoop ellende bespaart blijven.

Startkabels vergelijken

Let er bij startkabels wel op dat ze niet al te dun zijn. Door daar te veel stroom op te zetten kunnen ze namelijk doorbranden. En dan blijkt goedkoop toch wel degelijk duurkoop te zijn. Op KNIQ.nl vindt u beide soorten startkabels. U kunt ze hier vergelijken op aanbod en de voor u juiste set uit kiezen.

Natuurlijk kunt u op KNIQ.nl filteren op prijs. U kunt dan de juiste startkabels naast elkaar zetten en de laagste prijs uit zoeken voor de door u uitgekozen set. Leg de gekochte startkabels dan in uw achterbak, zodat u bij een volgende hapering van uw accu niet meer afhankelijk bent van die aardige buurman met startkabels, maar dat u iedereen kunt vragen om een helpende hand te bieden. Een uitgave van een paar tientjes kan veel stress besparen.Toon filters

Startkabel (92)