Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
6
42
16
6
4
2
14
4
2
4
2
2
8
2
2
6
8
2
2
6
12
2
4
6
32
4
4
2
4
2

Fietsendrager kopen

Na de uitvinding van de elektrische fiets wordt het voor veel gepensioneerden steeds makkelijker om even een dagje er op uit te trekken op de fiets. Lekker door de vrije natuur fietsen en genieten van hoe mooi ons land toch eigenlijk wel is. Het probleem is echter dat je na een bepaalde tijd wel op de eigen omgeving een beetje bent uitgekeken en verder het land in wilt trekken. Omdat de auto vaak niet groot genoeg is om de fietsen in op te bergen is het dan gemakkelijk om aan de achterkant van de auto een fietsendrager te kunnen monteren. U kunt zo overal heen zonder dat het vervoer van de fietsen u extra ruimte in de auto kost.

Ook wanneer we op vakantie gaan met het hele gezin en er vier fietsen mee moeten is een fietsendrager erg gemakkelijk. De ruimte in de auto zelf is dan immers nodig om de halve huisraad in op te bergen.

Fietsendragers vergelijken

Op KNIQ.nl kunt u gemakkelijk een groot aanbod van fietsendragers vergelijken. Dat komt omdat wij het aanbod van diverse shops in één website hebben verzameld. Als u uw keuze heeft gemaakt dan kunt u via de KNIQ.nl zoekmachine ook nog kijken waar de prijs van dat product het laagst is. Kortom u heeft veel profijt van het gebruik van de filters op deze website.Toon filters

Fietsendrager (107)