Search
Close this search box.

Top 10 beste slimme wasmachine van 2024

Beu om de was op de ouderwetse manier te doen?

Slimme wasmachines zijn de toekomst. Met zoveel verschillende modellen en functies om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Daarom hebben we deze uitgebreide gids samengesteld voor de beste slimme wasmachines die momenteel op de markt zijn.

Stel je voor dat je je wasmachine op afstand kunt bedienen vanaf je smartphone - niet meer ongeduldig bij de machine wachten tot hij klaar is! Bovendien worden veel slimme wasmachines geleverd met een verscheidenheid aan voorgeprogrammeerde cycli die de wasdag tot een fluitje van een cent maken. Kies een machine die past bij jouw behoeften en levensstijl, en zeg voorgoed vaarwel tegen alledaagse klusjes.

Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar de beste slimme wasmachine. Om je met de koop van de beste slimme wasmachines te helpen, hebben wij de beste slimme wasmachine voor je uitgezocht. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste slimme wasmachine aan.

Voordat je de beste slimme wasmachine gaat kopen, moet je eerst je wensen op een rijtje zetten. Ook moet je goed onderzoek doen naar de verschillende varianten. Hier helpen wij je ook graag een handje bij. In onderstaande reviews bespreken wij per beste slimme wasmachine namelijk de belangrijkste details. Aan de hand van die details maak je snel de juiste keuze voor jezelf.

Picture of Barry van Ewijk
Barry van Ewijk

Financial manager

Naast mijn fulltime baan vind ik het erg leuk om prijzen te vergelijken. Deze uit de hand gelopen hobby zorgt ervoor dat ik inmiddels wekelijks enkele nieuwe koopgidsen toevoegen aan deze website en daarbij de beste koop per productcategorie in een overzicht plaats.

Inhoudsopgave

1. Samsung WW90T554AAW Wasmachine

Met deze Samsung WW90T554AAW/S2 wasmachine maak je nooit meer van die vervelende fouten. Deze modern wasmachine heeft een grote capaciteit van 9 kg en een rotatiesnelheid van 1400 toeren. Met de handige AddWash deur kun je terwijl het wasprogramma al bezig is, makkelijk extra wasgoed toevoegen. Geen vergeten sokken meer, want het extra wasgoed hoeft alleen gespoeld of gecentrifugeerd te worden. Daarnaast is deze wasmachine uitgerust met stoom voor hygiënische reiniging, waardoor bacteriën en allergenen worden gedood. Ook wordt energiezuinig gewassen met de EcoBubble technologie op lage temperaturen en krijg je altijd schone was. Dankzij deze Samsung WW90T554AAW/S2 wasmachine hoef je nooit meer iets te vergeten.

2. Beko WTV7742A1 Wasmachine Antraciet

Daarnaast is de Beko WTV7742A1 wasmachine voorzien van de SteamCure™-technologie. Hiermee heb je geen voorbehandeling nodig van vlekken. De stoom wordt tijdens het wasprogramma gebruikt om vlekken te verwijderen en vuil te verwijderen. Hiermee hoef je dus niet meer veel moeite te doen voor het voorbehandelen van je was. Ook is deze wasmachine van Beko voorzien van een smart-home functie, HomeWhiz. Hiermee kun je de wasmachine bedienen via apps op je smartphone of tablet. Zo kun je bijvoorbeeld de wasmachine starten, de wascyclus instellen of de resterende tijd bijhouden. Ook kun je met deze functie je wasmachine verbinden met je andere smart-home apparaten. Het toerental van 1400 betekent dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Toch is de wasmachine voorzien van een relatief kleine trommel van 7 kg, waardoor je elke keer een kleinere hoeveelheid was kunt wassen. Dit is een ideale optie voor kleine gezinnen of als je alleen woont. De Beko WTV7742A1 wasmachine is een uitstekende keuze als je een energiezuinige, stille wasmachine met handige functies zoekt.

3. LG F6WV71S2TA wasmachine met TurboWash | Slimme AI DD motor | A | 10,5 kg | EZDispense | Minder strijken door stoom

De LG F6WV71S2TA wasmachine met TurboWash is een unieke combinatie van innovatieve technologie en een stijlvol design. Met deze zwarte LG wasmachine was je maar liefst 10.5 kg wasgoed hygiënisch schoon. Dit model is uitgerust met een krachtige 1600 omwentelingen per minuut motor en beschikt over verschillende slimme technologieën, zoals Steam+, slimme AI DD motor, TurboWash 39 en EZDispense. De AI DD™ Intelligente motor zorgt voor 18% betere bescherming. Deze motor herkent automatisch jouw wasgoed en past de optimale wasbewegingen toe voor het beste resultaat. Met ThinQ™ Slimme apparaten kun je de wasmachine op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem. Ook beschikt het model over TurboWash 360, waarmee je je kleding in slechts 39 minuten hygiënisch schoon wast. Met de EZDispense™ Nauwkeurige maar flexibele dosering kun je de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter exact doseren en heeft je machine een melding wanneer bijvullen nodig is. Je kunt de wasverzachter- en wasmiddelvak samen gebruiken voor maximaal 35 wasbeurten.

Waarom is dit de slimme wasmachine top 3?

Dat we bij bovenstaande slimme wasmachines uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze drie slimme wasmachine zijn stuk voor stuk van de gewenste kwaliteit. Dit betekent dat je jarenlang van het betreffende product kunt genieten. En dat je ook de mogelijkheden van het product optimaal kunt benutten.

Deze producten voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar ook aan de gewenste samenstelling. Met deze slimme wasmachines kun je simpelweg veel kanten op, de gewenste taken uitvoeren en van veel gemak genieten.

Tevens zijn deze slimme wasmachines goed geprijsd. Dit wilt niet zeggen dat dit de goedkoopste slimme wasmachines zijn, maar wel dat de prijs-kwaliteitsverhouding subliem is. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, terwijl je wel van een super kwaliteit verzekerd bent.

Verder hebben we naar de ervaringen van andere kopers gekeken. Aan de hand van deze ervaringen hebben we een nog beter beeld van de slimme wasmachines gekregen. Mede daardoor zijn we in staat geweest om juist bij deze 3 slimme wasmachines uit te komen.

Voldoen bovenstaande slimme wasmachines niet helemaal aan je wensen? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande reviews door te nemen. Ook de onderstaande producten voldoen aan onze verwachtingen en zijn de aanschaf meer dan waard.

 

4. Beko WTV9716XWWST Steamcure Wasmachine

De Beko WTV9716XWWST Steamcure Wasmachine is een krachtige wasmachine met veel opties om je wasgoed op een snelle en zorgvuldige manier te verzorgen. Met de 9kg belading en energielabel A is deze wasmachine ideaal voor het wassen van een groot huishouden. De 1400 toeren waarmee de wasmachine draait, zorgen ervoor dat je wasgoed droog uit de machine komt en het toerental is aanpasbaar, zodat je de perfecte wascyclus kunt creëren. De Beko WTV9716XWWST beschikt over een ProSmart Inverter Motor die 50% meer energiebesparend is dan een gemiddelde wasmachine en 3 keer stiller. Hij bevat ook een uniek detectie systeem voor ongelijke verdeling, zodat je zeker weet dat je wasgoed gelijkmatig verdeeld wordt voor de best mogelijke reiniging. Daarnaast wordt de ProSmart Motor geleverd met een garantie van 10 jaar. Kortom, de Beko WTV9716XWWST Steamcure Wasmachine biedt een optimale waservaring met veel opties en een energiezuinige motor.

5. AEG L7FENS96AD 7000 serie AutoDose Wasmachine

De AEG L7FENS96AD 7000 serie AutoDose wasmachine is de perfecte wasmachine voor iedereen die waarde hecht aan gemak en comfort. Met de AutoDose automatische wasmiddeldosering heb je altijd de optimale hoeveelheid wasmiddel voor een perfect wasresultaat. Daarnaast bespaar je energie en water door middel van ProSense beladingssensoren. Met ProSteam stoomprogramma's hoef je minder te strijken en dankzij de startuitstel functie kun je het programma starten wanneer je wilt. De handige My AEG Care-app op je telefoon maakt het bedienen nog makkelijker. De wasmachine maakt relatief veel geluid met 76 dB tijdens het centrifugeren, maar de voordelen wegen zeker op tegen de nadelen.

6. Miele WSD 663 WCS TwinDos Wasmachine

Met de Miele WSD 663 WCS TwinDos wasmachine heb je de mogelijkheid om je was op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier te doen. De wasmachine is voorzien van een TwinDos-systeem waarmee je automatisch het juiste wasmiddel doseert voor elke lading. Het systeem scant het wasmiddel en past het wasprogramma en het waterverbruik aan. Het systeem werkt ook samen met de PowerWash-functie, waardoor je wasgoed diep gezuiverd wordt. De PowerWash-functie verhoogt de rotatiesnelheid om de kleding dieper te reinigen, zodat je een optimale waskwaliteit bereikt. De Miele WSD 663 WCS TwinDos is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige wasmachine voor het hele gezin. Het heeft een groot laadvermogen, vele wasprogramma's en een TwinDos-systeem dat je helpt bij het doseren van het juiste wasmiddel. Ook heeft de wasmachine een PowerWash-functie voor een diepere reiniging. Met deze wasmachine heb je de zekerheid van een perfecte waskwaliteit en een energiezuinig gebruik. Kortom, de Miele WSD 663 WCS TwinDos is de perfecte wasmachine voor het hele gezin.

7. Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0 Wasmachine NL/FR

De Miele WSF 363 WCS Powerwash 2.0 Wasmachine is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en krachtige wasmachine. Met een maximale spin- en centrifugesnelheid van 1600 toeren per minuut, is het een krachtige machine die geschikt is voor het wassen van verschillende soorten textiel. Het heeft ook een variabel waterverbruik dat je waterverbruik verlaagt door alleen het benodigde water te gebruiken. Bovendien is het voorzien van een uitgebreide set opties zoals handwas, stoomwas, kreukherstelling en een korte cyclus. De Miele WSF 363 WCS Powerwash 2.0 Wasmachine is een betrouwbare en energie-efficiënte wasmachine die is uitgerust met de nieuwste technologieën. Het heeft een lage geluidsproductie, waardoor het een stille en comfortabele wasbeurt garandeert. Bovendien heeft het een hygiëneoptie die de wasmachine ontsmet, waardoor je kleding fris en schoon is. Met de Miele WSF 363 WCS Powerwash 2.0 Wasmachine kun je je kleding op een betrouwbare en efficiënte manier wassen.

8. Samsung WW80T754ABT QuickDrive Serie 7000 Wasmachine

Met de Samsung WW80T754ABT QuickDrive Serie 7000 Wasmachine heeft wassen nooit meer zo gemakkelijk en efficiënt gevoeld. Met de QuickDrive-technologie kan je krachtiger wassen en tot wel 50% sneller dan andere reguliere wasmachines. Maar het stopt hier niet; de AI Control-functie van de wasmachine leert jouw persoonlijke instellingen kennen, zodat je steeds een optimaal wasresultaat krijgt. Bovendien kan je de wasmachine ook bedienen via de SmartThings-app voor nog meer gemak. De Samsung WW80T754ABT QuickDrive Serie 7000 Wasmachine biedt ook tal van andere nuttige functies, zoals de Stoom hygiënisch-technologie, BubbleSoak-functie en AddWash-functie. Met de Stoom hygiënisch-technologie kan je stoffen hygiënisch wassen en met de BubbleSoak-functie kunnen hardnekkige vlekken gemakkelijk worden verwijderd. Met de AddWash-functie is het ook mogelijk om wasgoed toe te voegen tijdens het wassen. En als de trommel vies is, kan deze worden gereinigd met het DrumClean+ programma.

9. Samsung WW80T684ALE AddWash 6000 serie Wasmachine

Met de Samsung WW80T684ALE/S2 wasmachine kun je genieten van een unieke ervaring. Dankzij de slimme AI Control herkent de wasmachine je wasgewoonten en onthoudt deze. Je krijgt advies over wasprogramma's en tips via de app. De AutoDose automatische wasmiddeldosering zorgt ervoor dat je nooit meer te veel wasmiddel gebruikt en met de AddWash kan je gemakkelijk was vergeten toe te voegen. Ook krijg je een grondige reiniging dankzij de EcoBubble technologie en de trommel kan schoon gemaakt worden met het DrumClean+ programma. Geniet van ultieme gebruiksgemak en een uitmuntende wasresultaat met de Samsung WW80T684ALE/S2 wasmachine.

10. Samsung WW10T654ALE AddWash 6000 serie Wasmachine

De Samsung WW10T654ALE/S2 AddWash wasmachine is de perfecte oplossing voor een gezinswasmachine. Met een vulcapaciteit van 10 kg is er meer dan genoeg ruimte om alle kleding en wasgoed in te stoppen. De AI Control werkt slim en onthoudt je instellingen of geeft je advies gebaseerd op je wasbeurten. Daarnaast is de machine te bedienen via de SmartThings app. Voor een snelle wasbeurt is er de SuperSpeed optie. Wil je de was extra hygiënisch wassen? dan is het Hygiene Steam programma een goede keuze. De Eco DrumClean+ reinigt de trommel automatisch en AddWash staat garant voor flexibiliteit door wasgoed tijdens het programma te kunnen toevoegen. Genoeg redenen om deze Samsung WW10T654ALE/S2 AddWash wasmachine aan te schaffen! Met de Samsung WW10T654ALE/S2 AddWash wasmachine krijg je een gezinswasmachine die de dagelijkse wastaak gemakkelijk aankan. De AI Control zorgt voor een slimme bediening en met de SmartThings app heb je altijd de perfecte instellingen bij de hand. Daarnaast heeft de wasmachine een vulcapaciteit van 10 kg waardoor je al je kleding en wasgoed in één keer kunt wassen.

Dit was de laatste van onze top 10. Het blijft een persoonlijke keuze welke jij het beste vindt. 

Veelgestelde vragen over slimme wasmachine

Beste slimme wasmachine

Een slimme wasmachine is niet te koop via KNIQ.nl, maar wij onderzoeken wel welke slimme wasmachine volgens ons het beste is. Je vindt hiervan een top 10 slimme wasmachines in onze koopgids. Klik op de “beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Wij verkopen zelf geen slimme wasmachine op KNIQ. Door te klikken op de ‘beste deal’ zie je bij ieder product precies staan waar deze te koop is. 

Wij hebben voor jou onderzocht welke 10 producten naar onze mening de beste prijs kwaliteit zijn. Ben je dus opzoek naar een slimme wasmachine? Bekijk dan onze koopgids. Hierin vind je de top 10 slimme wasmachine volgens KNIQ.nl

Wil jij weten welke slimme wasmachine de beste koop is? Op KNIQ.nl hebben wij een ‘Top 10 slimme wasmachines’ voor jouw samengesteld. Hierin vindt je de top 10 producten die wij het best beoordeeld hebben. Daarbij hebben we gekeken naar de prijs/kwaliteit van iedere slimme wasmachine. Het kan dus zomaar zijn dat de slimme wasmachine op de derde plaats de beste slimme wasmachine is, maar deze is wat ons betreft dan niet de beste prijs/kwaliteit.

Waarschijnlijk ben je op deze website terecht gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar ‘de beste slimme wasmachine‘, ‘de goedkoopste slimme wasmachine‘, een goedkope ‘slimme wasmachine‘, de ‘beste koop slimme wasmachine’ of iets soortgelijks. Begrijpelijk, want voor je een slimme wasmachine gaat kopen, wil je eerst even het één en ander onderzoeken. 

Tips voor het uitkiezen van de beste slimme wasmachine

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuw slimme wasmachine? Volg dan vooral onderstaande tips op:

  • Ga altijd voor een slimme wasmachine van een A-merk. Alleen de A-merken zijn bij dit product in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Dit merk je onder meer aan het gebruiksgemak, de mogelijkheden en de levensduur. Als je voor één van bovenstaande beste slimme wasmachines kiest, geniet je hier jarenlang van.
  • Kijk goed naar het prijskaartje. Het advies is om nooit onnodig te besparen op de aanschaf van een slimme wasmachine. In plaats daarvan kun je beter iets meer geld uitgeven aan het beste slimme wasmachine. Dat product is van de gewenste kwaliteit en voldoet ook nog aan je wensen.


Zet goed je wensen op een rijtje
. Dat je op zoek naar het beste slimme wasmachine bent, is niet zonder reden. Mogelijk vervult dit product je behoeften of kun je simpelweg niet zonder. Bepaal goed waarom je het betreffende product wilt kopen/hebben. En zet vervolgens je wensen op een rijtje. Aan de hand daarvan maak je je zoektocht naar het beste slimme wasmachine zo makkelijk mogelijk voor jezelf.