Search
Close this search box.

Top 10 beste dartbord van 2024

Op zoek naar een nieuw dartbord om je spel te verbeteren?

Wij hebben je gedekt. Onze top 10 lijst van de beste dartborden is perfect voor iedereen die zijn spel op een hoger plan wil brengen. We hebben informatie verzameld over alles van de beste materialen tot de duurzaamste borden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je koopt.

Verbeter je nauwkeurigheid en mikpunt met een van onze best beoordeelde dartborden. Met een bord dat gemaakt is om lang mee te gaan, kun je je concentreren op je spel en hoef je je geen zorgen te maken of je bord het wel houdt. Vind het perfecte bord voor jouw behoeften en begin vandaag nog met oefenen.

Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar de beste dartbord. Om je met de koop van de beste dartbords te helpen, hebben wij de beste dartbord voor je uitgezocht. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste dartbord aan.

Voordat je de beste dartbord gaat kopen, moet je eerst je wensen op een rijtje zetten. Ook moet je goed onderzoek doen naar de verschillende varianten. Hier helpen wij je ook graag een handje bij. In onderstaande reviews bespreken wij per beste dartbord namelijk de belangrijkste details. Aan de hand van die details maak je snel de juiste keuze voor jezelf.

Picture of Barry van Ewijk
Barry van Ewijk

Financial manager

Naast mijn fulltime baan vind ik het erg leuk om prijzen te vergelijken. Deze uit de hand gelopen hobby zorgt ervoor dat ik inmiddels wekelijks enkele nieuwe koopgidsen toevoegen aan deze website en daarbij de beste koop per productcategorie in een overzicht plaats.

Inhoudsopgave

1. KOTO Pro Edition + Dartbord Surround Set Dartboard Catchring

Met de KOTO Pro Edition + Dartbord Surround set heb je een complete professionele dartset in huis. De set bestaat uit een officieel toernooi dartbord met A-Kwaliteit Sisal vezels, waardoor je een glad oppervlak hebt met duidelijke scorevlakken. Daarnaast is het dartbord volledig nietjesvrij waardoor je kunt genieten van een spel met hoge scores. Ook is er een Surround meegeleverd die de muur en de dartpijlen beschermt tegen schade. De surround biedt 12 cm extra bescherming rondom het dartbord en is eenvoudig om het dartbord te klemmen. Daarnaast wordt het KOTO Pro Edition Dartbord geleverd met een professionele bracket en een gebruiksaanwijzing zodat je het dartbord op de juiste hoogte kunt hangen. KOTO staat voor stijlvol, kwalitatief en betaalbaar en is exclusief verkrijgbaar bij Dartshopper.

2. Winmau Blade 6 Dartbord + 2 sets Winmau Steeldarts Dartset met 6 Dartpijlen

De Winmau Blade 6 Dartbord + 2 sets Winmau Steeldarts Dartset met 6 Dartpijlen is een complete set van topkwaliteit voor de ultieme dartservaring. Gemaakt met hoogwaardig Oost-Afrikaans Sisal voor A+ kwaliteit scorevlakken, is dit dartbord voorzien van de nieuwste Density Control Technologie, een gepatenteerde manier van bedrading die ervoor zorgt dat de Critical Scoring Zones in de Triples en Doubles een lagere compressie hebben, waardoor deze langer meegaan. Daarnaast is de bedrading 25% dunner dan de voorganger, de Blade 5, voor een betere score en is de bedrading in een scherpe hoek gesneden om Bouncers te minimaliseren en de Scores te verhogen. Het bord wordt geleverd met 6 unieke Winmau Darts speciaal ontworpen ter ere van de Blade 6 lijn. De steeldarts zijn beide sets 18 gram. Met deze volledige set kunt u direct van start en kunt u genieten van een ultieme dartservaring.

3. Winmau Blade 6 Dartbord

De Winmau Blade 6 Dartbord is de zesde generatie van de Blade-serie van Winmau, die kwaliteit, design, innovatie en vakmanschap combineert met de nieuwste dartbordtechnologie. Geoptimaliseerd voor de beste scorekracht, is het Blade 6 dartbord uitgerust met het gepatenteerde Density Control-draad. Dit draad zorgt voor een optimale vezeldichtheid en verbeterde dartretentie in de dubbele, treble- en bullseye-zones. Daarnaast is het dartbord voorzien van ultradun draad met een hoek van 60 graden. Hierdoor buigt de dartpijl af in het scoregebied en zorgt het dunne draad voor minimale bounce-outs. De volledig geharde bullseye en buitenste ring zijn zelfs 25% dunner. Goedgekeurd voor professionele toernooien volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation, is het Blade 6 dartbord gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal. Het is ook voorzien van het eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem, waarmee je het direct kunt ophangen op elke muur.

Waarom is dit de dartbord top 3?

Dat we bij bovenstaande dartbords uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze drie dartbord zijn stuk voor stuk van de gewenste kwaliteit. Dit betekent dat je jarenlang van het betreffende product kunt genieten. En dat je ook de mogelijkheden van het product optimaal kunt benutten.

Deze producten voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar ook aan de gewenste samenstelling. Met deze dartbords kun je simpelweg veel kanten op, de gewenste taken uitvoeren en van veel gemak genieten.

Tevens zijn deze dartbords goed geprijsd. Dit wilt niet zeggen dat dit de goedkoopste dartbords zijn, maar wel dat de prijs-kwaliteitsverhouding subliem is. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, terwijl je wel van een super kwaliteit verzekerd bent.

Verder hebben we naar de ervaringen van andere kopers gekeken. Aan de hand van deze ervaringen hebben we een nog beter beeld van de dartbords gekregen. Mede daardoor zijn we in staat geweest om juist bij deze 3 dartbords uit te komen.

Voldoen bovenstaande dartbords niet helemaal aan je wensen? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande reviews door te nemen. Ook de onderstaande producten voldoen aan onze verwachtingen en zijn de aanschaf meer dan waard.

 

4. Winmau Dartbord Pro SFB

Introducing the Winmau Dartbord Pro SFB – the ultimate bristle dartboard for competition-level play. Constructed from sisal bristles, the Winmau Dartbord Pro SFB ensures that holes are sealed and closed quickly, giving you a better playing experience. It features a unique round wire and a kramloze bull without mounting points to reduce the chances of pijlen bouncing off the bull. The board also includes a lacquered anti-glare number ring for improved visibility. This tournament-standard dartboard is the perfect accessory for the serious darts player. Enjoy professional-level accuracy with the Winmau Dartbord Pro SFB. Its round wiring ensures that the playing surface is even and consistent, while the anti-glare number ring allows you to easily identify the numbers on the board. With its kramloze bull and sisal bristles, the Winmau Dartbord Pro SFB is the ideal choice for those who want to take their game to the next level.

5. Masterdarts Dartbord Deluxe 45cm met 6 Pijlen

Word je de volgende Michael Verbeek? Dan heb je het beste dartbord nodig om je skills te laten zien. Onze Masterdarts Dartbord Deluxe 45cm met 6 Pijlen is precies wat je nodig hebt! Deze deluxe dartbord is uitgerust met zes koperen dartpijlen met verzwaarde punten, wat perfect is voor precieze worpen. Het dartbord heeft een diameter van 45 cm met een hit gebied van 33,5 cm. Het bord is gemaakt van hout en kurk, heeft een gewicht van 3 kilo en is eenvoudig te monteren. Er zijn 3 verschillende spelmodi om uit te kiezen, dus je kunt je spel altijd afstemmen op je eigen vaardigheden. De pijlen zijn 15 cm lang en wegen 20 gram. De Masterdarts Dartbord Deluxe 45cm met 6 Pijlen is een authentieke kroeg dartbord en is 2-zijdig opneembaar. De kleuren zwart en wit maken het geheel compleet.

6. RYER Hurricane Dartbord Eersteklas Sisal Met 6 Darts en Leren Tasjes

Voor jou als darter is er nu de RYER Hurricane set. Dit professionele dartbord is ideaal voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Met de bijgeleverde 6 darts en de twee leren opbergtasjes kun je direct van start gaan. Het dartbord is gemaakt van eerste klas Sisal, waardoor langdurig speelplezier wordt gewaarborgd. De officiële toernooiafmetingen en de zelfgenezende sisal maken dit dartbord ideaal om je voor te bereiden op toernooien. De nietjesvrije bullseye vermindert bounce-outs en zorgt voor meer kans op hoge scores. De twee verschillende kleuren flights maken het bijhouden van de score makkelijk. Bovendien is het monteren van het bord aan de muur eenvoudig met het bijgeleverde ophangsysteem. Dus of je nu klaar bent voor een potje met je vrienden of je voorbereid op het volgende toernooi, met het RYER dartbord haal je het maximale uit het spel.

7. Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord

NO DESCRIPTION

8. Longfield Darts Dartbord Safety Kinder 45 cm incl. 6 darts

De Longfield Darts Dartbord Safety Kinder 45 cm is een kwalitatief sterk product dat garant staat voor vele uren speelplezier. Het bord is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen regelmatig gebruik. Dit bord heeft een diameter van 45 cm en is speciaal ontworpen voor kinderen. Het bord is voorzien van zes verwisselbare darts die u meegeleverd krijgt. Daarnaast is het bord makkelijk op te hangen en is het uiterst gebruiksvriendelijk. De Longfield Darts Dartbord Safety Kinder 45 cm is een veilige en kwalitatieve oplossing voor sportieve fun! Met deze bord kunnen kinderen op een veilige manier genieten van een paar spannende potjes darts. Het bord is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen vele jaren gebruik. Door de vriendelijke kleuren en het speelse ontwerp zorgt dit bord voor een gezellige sfeer in elke ruimte. Daarnaast is deze dartbord voorzien van verwisselbare darts die eenvoudig te vervangen zijn. Deze darts zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn eenvoudig te gebruiken.

9. KOTO Darts Centre Dartbord Kast met Dartpijlen

NO DESCRIPTION

10. Unicorn Eclipse Pro Dartbord

Het Unicorn Eclipse Pro Bristle Dartboard biedt je een ongekende dartervaring. Met het unieke segmentatiesysteem wordt elk geworpen dartpijltje accuraat gewaardeerd. De metalen draden die 30% dunner zijn dan bij normale borden, zorgen voor een grotere scoringskans, waardoor je de perfecte bull's eye kunt raken. Het board is ook voorzien van een duidelijk cijferpatroon, waardoor je gemakkelijk kunt herkennen waar je je dartpijltjes werpt. Bovendien hebben de vakken geen naden, waardoor je een naadloze dartervaring krijgt. Met het Unicorn Eclipse Pro Bristle Dartboard kun je een professionele dartervaring beleven, zoals bij alle PDC-toernooien. De metalen draden die 30% dunner zijn dan bij normale borden, zorgen voor een grotere scoringskans, waardoor je de perfecte bull's eye kunt raken. Naast de grote scoringskans, heb je ook de voordelen van de duidelijke cijfers, het naadloze vakkenpatroon en het ultra-slim segmentatiesysteem. Deze combinatie maakt het Unicorn Eclipse Pro Bristle Dartboard het perfecte dartbord voor een professionele ervaring.

Dit was de laatste van onze top 10. Het blijft een persoonlijke keuze welke jij het beste vindt. 

Veelgestelde vragen over dartbord

Beste dartbord

Een dartbord is niet te koop via KNIQ.nl, maar wij onderzoeken wel welke dartbord volgens ons het beste is. Je vindt hiervan een top 10 dartbords in onze koopgids. Klik op de “beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Wij verkopen zelf geen dartbord op KNIQ. Door te klikken op de ‘beste deal’ zie je bij ieder product precies staan waar deze te koop is. 

Wij hebben voor jou onderzocht welke 10 producten naar onze mening de beste prijs kwaliteit zijn. Ben je dus opzoek naar een dartbord? Bekijk dan onze koopgids. Hierin vind je de top 10 dartbord volgens KNIQ.nl

Wil jij weten welke dartbord de beste koop is? Op KNIQ.nl hebben wij een ‘Top 10 dartbords’ voor jouw samengesteld. Hierin vindt je de top 10 producten die wij het best beoordeeld hebben. Daarbij hebben we gekeken naar de prijs/kwaliteit van iedere dartbord. Het kan dus zomaar zijn dat de dartbord op de derde plaats de beste dartbord is, maar deze is wat ons betreft dan niet de beste prijs/kwaliteit.

Waarschijnlijk ben je op deze website terecht gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar ‘de beste dartbord‘, ‘de goedkoopste dartbord‘, een goedkope ‘dartbord‘, de ‘beste koop dartbord’ of iets soortgelijks. Begrijpelijk, want voor je een dartbord gaat kopen, wil je eerst even het één en ander onderzoeken. 

Tips voor het uitkiezen van de beste dartbord

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuw dartbord? Volg dan vooral onderstaande tips op:

  • Ga altijd voor een dartbord van een A-merk. Alleen de A-merken zijn bij dit product in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Dit merk je onder meer aan het gebruiksgemak, de mogelijkheden en de levensduur. Als je voor één van bovenstaande beste dartbords kiest, geniet je hier jarenlang van.
  • Kijk goed naar het prijskaartje. Het advies is om nooit onnodig te besparen op de aanschaf van een dartbord. In plaats daarvan kun je beter iets meer geld uitgeven aan het beste dartbord. Dat product is van de gewenste kwaliteit en voldoet ook nog aan je wensen.


Zet goed je wensen op een rijtje
. Dat je op zoek naar het beste dartbord bent, is niet zonder reden. Mogelijk vervult dit product je behoeften of kun je simpelweg niet zonder. Bepaal goed waarom je het betreffende product wilt kopen/hebben. En zet vervolgens je wensen op een rijtje. Aan de hand daarvan maak je je zoektocht naar het beste dartbord zo makkelijk mogelijk voor jezelf.