Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
8
8
2
8
34
2
8
2
10
2
30
2
2
8
2
8
2
2
6
10
12
2
10
4
10
4
6
4
12
8
6
2
2
2
4
2
6
10
6
2
4
2
4
2
2
2
2
2
2
2

Wokpan kopen

De wokpan vindt zijn oorsprong in Indonesië daar wordt hij wadjang of wajan genoemd. Ook in andere Aziatische landen ziet u deze halfronde en holle pan vaak gebruikt worden. Hij is dieper dan een koekenpan (en vaak ook dunner) en wordt gebruikt voor het tegenwoordig zo populaire roerbakken / wokken. Wat veel mensen echter niet weten is dat de wokpan ook gebruikt kan worden om te braden, stomen, roken, blancheren en zelfs frituren. Om meer te weten te komen over de wokpan kunt u de links op KNIQ.nl gebruiken. De fabrikanten zijn via deze links graag bereid om u te vertellen waarom u voor hun pan moet kiezen. Omdat alle links hier bij elkaar staan kunt u op KNIQ.nl gemakkelijk de voor u juiste keuze maken.

Wokpan kopen

De huidige wokpannen hebben vaak een lange houten steel en is doorgaans gemaakt van gietijzer. Ook zijn er echter nog veel wokpannen die in plaats van de genoemde steel twee handvatten hebben. Bekijk dus als u een wokpan gaat kopen goed of u liever voor de versie met de steel óf voor de versie met de handvatten gaat. Het is een kwestie van wat u gewend bent want ze werken allebei even goed.

Wokpannen zijn meestal gemaakt van aluminium of roestvrij staal. De anti aanbaklaag is vaak gemaakt van emaille of teflon. Teflon is echter meestal geen lang leven beschoren, omdat dit niet tegen de zeer hoge temperaturen die voor het roerbakken nodig zijn bestand is. Heeft u een voor u geschikte wokpan gevonden? Gebruik dan KNIQ.nl ook om de webshop of winkel met de laagste prijs te vinden. Geef niet te veel uit en bestel uw wokpan via KNIQ.nl.Toon filters

Wokpan (148)