Search
Close this search box.

De dag waarvan je altijd had gedroomd. Jouw man, vraagt je dan eindelijk te huwelijk. Geheel op unieke wijze. De manier die het beste bij jou / jullie past. Knus bij een romantisch etentje? Of via een groot scherm in het centrum van Amsterdam? Geweldig! Waarschijnlijk lees je dit artikel ongeveer precies een week later. Je bedenkt je namelijk dat de manier van vragen perfect was, maar dit is pas het begin.

Je begint je af te vragen wanneer je de jurk moet gaan passen. Welke prachtige bruidsschoenen je er bij moet gaan kopen, welke taart er gekocht moet worden en minstens zo belangrijk, de trouwlocatie.

5 tips voor jouw trouwerij

Onderstaand 5 tips om perfect voorbereid te trouwen.

Bekijk 3 trouwlocaties

Een trouwlocatie is vaak indrukwekkend. Om een goede vergelijking te kunnen maken raden wij zeker aan om tenminste 3 trouwlocaties te bekijken alvorens je een knoop door hakt. Je ziet het waarschijnlijk op iedere locaties al helemaal voor je. De rondleidingen zijn er op ingericht om je natuurlijk enthousiast te maken voor de plek, maar uiteindelijk trouw je maar één keer.

Ga op tijd naar een bruidszaak

Als er iets is waar je geen stress van wil hebben is het jouw trouwjurk, de sluier, hoepelrok en de rest van alle accessoires voor bij een trouwerij. Op het moment dat je gaat trouwen moet je uiteraard nog wel dezelfde pasmaat hebben, maar het is verstandig om er voor te zorgen dat je ver van te voren de jurk hebt gekozen, zodat deze (na het opmaat maken) ook uitgebreid gepast kan worden. Zo weet je zeker dat jij op deze fantastische dag zult shinen.

Uitnodigingen

Zonder uitnodigingen geen gasten. Zonder gasten geen feest. Zorg tenminste een half jaar van te voren dat de datum bekend is, zodat iedereen vrij kan nemen voor jullie feest. Bedenk goed wie je wil uitnodigen en of je de uitnodigingen gaat verdelen, of dat iedereen de hele dag aanwezig mag zijn.

Who is the DJ?

Boek tijdig een dj die bij jullie past. Zorg ervoor dat je van te voren de wensen goed doorspreekt en maak duidelijke afspraken over de tijden. Een DJ maakt het feest.

Maak het comfortabel

Een geweldige jurk en bijpassende bruid schoenen zijn erg belangrijk, maar bedenk je ook dat er een moment komt op de avond dat je met de voetjes van de vloer wil. Denk aan dansschoenen of andere lekker zittende schoenen die je gedurende de avond even aan kan doen in plaats van de bruid schoenen. Geniet van jullie feest!