Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
2
4
2
2
6
14
2
2
2
2
6
2
2
2
4
8
2
2
8
2
2
2
2
10

Voetenbad kopen

Bij persoonlijke verzorging worden onze voeten vaak vergeten. Eén keer in de zoveel tijd naar een pedicure is lang niet altijd genoeg. Dag na dag rust het gewicht van ons hele lichaam op onze voeten, en die krijgen daardoor flink wat te verduren. Een voetenbad kan dan voor de nodige ontspanning zorgen. Uitgeruste voeten zijn perfect om de dag, en zelfs nog de komende dag, fluitend door te komen.

Pijnlijke voeten zijn een drama. Vaak komt het door te lang staan, maar het kan ook zo maar door te intensief gebruik komen zoals bijvoorbeeld bij een lange wandeling op verkeerde schoenen. Een voetenbad kan dan behalve voor de ontspanning van de voeten er ook voor zorgen dat de pijn langzaam aan verdwijnt zonder dat u steeds naar de nodige zalfjes of pijnstillers hoeft te grijpen.

Voetenbad vergelijken

In een voetenbad laat u warm water lopen, al dan niet aangevuld met soda. Vervolgens laat u langzaam uw voeten er in zakken totdat ze een beetje aan het warme water gewend zijn. Bij de meeste voetenbaden kunt u uw voeten dan op diverse snelheden laten masseren. U zult merken dat het een goed gevoel geeft en dat u er direct al van opknapt. Bij sommige voetenbaden heeft u echter ook de mogelijkheid om tegelijkertijd uw kuiten en enkels te laten masseren. Om ze te vergelijken kunt u de filters op KNIQ.nl gebruiken, maar dan moet u natuurlijk wel eerst besluiten welke van deze twee soorten u het liefst heeft.

Mocht u het juiste voetenbad hebben gevonden dan kunt u bij KNIQ.nl ze ook nog eens op prijs vergelijken bij al onze aanbieders. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw producten.Toon filters

Voetenbad (47)