Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
6
2
10
2
2
4
2
2
24
2
2
2
2
2
2
2
2
2
14
2
4
2
4
2
2
2

Stoompan kopen

De stoompan is de perfecte pan voor het stomen, als je aan het koken bent. Niet alle thuiskoks gebruiken dagelijks de stoompan, maar de stoompan biedt wel degelijk veel voordelen. Door het stomen van je eten behoud je met deze methoden van koken de natuurlijke voedingsstoffen.

Koken met stoompan

Doordat het water is afgedekt door een rekje of mandje ligt het eten niet in het water. Er zijn verschillende stoompannen beschikbaar. Onze website biedt een ruim assortiment stoompannen. Er zit een duidelijk verschil in de maandjes. Sommige mandjes zijn gemaakt van bamboe, andere van siliconen of zelfs keramische materialen. Goedkope stoompan Via onze website kun je gemakkelijk 'sorteren op prijs'. Door van 'laag naar hoog' te filteren, zie je dat er al stoompannen beschikbaar zijn onder de twintig euro. U ziet in het overzicht altijd de beste prijs van het specifieke product van alle webshops. Op het moment dat de Stoompan bij zowel Coolblue, Wehkamp als Bol.com wordt aangeboden, selecteert ons systeem altijd de beste prijs (inclusief verzendkosten). Door onder het product op 'Vergelijk alle aanbieders' te klikken kun je het overzicht zien van alle stoompannen die op de website beschikbaar zijn.

Voordelen stoompan

Een stoompan heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een normale kookpan. Met het stomen van groente in de stoompan blijven er meer natuurlijke voedingstoffen behouden, het eten wordt gaar met een gezonde vorm en met een voorzichtige vorm van garing wordt het voedsel beter verteerbaar gemaakt. Verder blijven alle mineralen en vitamines beter behouden.

Toon filters

Stoompan (53)