Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
14
2
2
6
2
2
20
16
2

Stoomoven kopen

Een stoomoven gebruikt, zoals de naam al zegt, stoom om eten mee te verwarmen er wordt dus geen stralingswarmte gebruikt zoals bij de normale ovens. Door het stomen blijven de vitaminen in het voedsel beter bewaard en dat komt ook ten goede van de smaak. Producten als vlees, vis en groenten zijn goed te bereiden in een stoomoven. Groente ligt niet in het water te koken dus worden de vitaminen niet deels bij het afgieten weggegooid. Vlees en vis kan op een lagere temperatuur gekookt worden waardoor het onder de 100 graden Celsius kan blijven en de eiwitten er in blijven.

Voor tips over de vele mogelijkheden van een stoomoven kunt u de links op KNIQ.nl volgen. U vindt dan van ieder product de juiste informatie en u kunt de filters van KNIQ.nl gebruiken om de producten met elkaar te vergelijken.

Goedkope stoomoven

Heeft u besloten dat u een stoomoven wilt kopen dan moet u nog de keus maken of u een hogedrukoven of een drukloze oven wilt. Ook bestaat er tegenwoordig de combi-stoomoven welke bijvoorbeeld geschikt is voor het bakken van brood.

Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u de producten, maar ook de prijzen via de filters op KNIQ.nl met elkaar vergelijken. U zorgt dan zelf dat u het voor u meest geschikte apparaat tegen de beste / laagst mogelijke prijs aanschaft.Toon filters

Stoomoven (33)