Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
4
14
2
8
6
4
18
2
6
2
2
2
34
4
2
2
2
6
4
8
6
4
6
4
2
2
2
2
2
2
6
2
6
6
2
4
4
6
8
8

Snelkookpan kopen

De snelkookpan oftewel hogedrukpan is zoals het woord al zegt een pan waarin u het eten onder hoge druk kunt koken. Doordat u met een temperatuur van hoger dan 100 graden Celsius kookt zijn de gerechten veel sneller gaar dan bij koken op de normale manier. Veel informatie over de verschillende snelkookpannen vindt u hier via KNIQ.nl terug.

De snelkookpan heeft vele voordelen; hij is zuinig met energie (omdat er weinig water aan de kook moet worden gebracht en het koken op zich ook korter duurt) en omdat het sneller gaat blijven er ook meer vitaminen in het voedsel zitten. Dus… sneller, energiezuiniger en gezonder. Wat wil een mens nog meer? Het antwoord op die vraag is gemakkelijk; de juiste pan voor de laagste prijs. Dat is via KNIQ.nl gemakkelijk te realiseren omdat u hier op diverse items kan filteren , een en ander zodat dit het aanschaffen van de van de juiste pan een stuk makkelijker maakt.

Snelkookpan kopen

De huidige snelkookpannen zijn gemaakt van roestvrij staal of aluminium en zijn doorgaans behoorlijk groot. U kunt dan denken van 2.5 liter tot soms wel 10 liter inhoud. Hij wordt gesloten met een klemconstructie die aan de pan vast zit. Deze sluiting drukt het afdichtende rubber stevig tegen elkaar en een klep in de deksel zorgt dat de ontsnappende stoom zijn weg naar buiten vindt.

De allernieuwste snelkookpannen zijn voorzien van een drukregelaar zodat de pan nooit te veel druk zal ervaren. Met een temperatuur van doorgaans 120 graden Celsius kunt u er op rekenen dat de garingstijd in deze pan ongeveer vier keer zo snel als normaal is. Ondanks dat de snelkookpan u qua energie al geld kan besparen is het natuurlijk ook lekker dat u op KNIQ.nl ook op prijs kan filteren. U kan bij uw keuze dan denken aan het gehele assortiment van laag naar hoog te tonen, maar ook als u de voor u geschikte pan heeft gevonden puur en alleen op die pan qua prijs te filterenToon filters

Snelkookpan (108)