Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
5
8

PSG trainingspak kopen

De Franse voetbalclub Paris Saint-Germain - beter gekend als PSG - heeft in heel Europa wel enkele fans rondlopen. Ook in Nederland is de Franse ploeg immens bekend en geliefd. Misschien ben jij wel een fan en ben je op allerlei Nederlandse webshops op zoek naar een PSG trainingspak. Met onderstaande tips vind je snel en gemakkelijk een trainingspak van jouw favoriete buitenlandse club. En dat zonder dat je aankoop voorwaarden in het Frans moet gaan lezen op de webshop van PSG.

Trainingspak PSG?

Maar voor we tips gaan geven, is het misschien wel leuk om eerst wat achtergrond kennis te hebben over de Franse voetbalclub. Hoe komt het bijvoorbeeld dat ze ook zo gekend zijn in Nederland? De voorbije vier jaren wist PSG zich steeds te ontpoppen tot een belangrijke speler in de Champions League, een van de belangrijkste internationale voetbaltornooien in de wereld. Was PSG er niet bij in de Champions League, dan zag je de Fransen wel spelen in de UEFA Cup of een ander tornooi. Zo is de Franse ploeg altijd aanwezig in Europa en wist het veel voetbalharten te veroveren. Ook speelt landgenoot Gregory van der Wiel al sinds 2012 voor Paris Saint-German. Fans van deze voetbalspeler zijn dus ergens automatisch fan van de voetbalclub.

Nike en PSG trainingspak

De officiële sponsor van PSG is het sportmerk Nike. Het bekende logo van Nike vind je dus op elk PSG trainingspak terug. Logischerwijze zijn de trainingspakken ook van Nike zelf en kan je dus rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Op de officiële webshop van PSG vind je tal van trainingsbroek en trainingsshirts terug, zodat je je eigen PSG trainingspak kunt samenstellen. De webshop van PSG levert ook aan thuis in Nederland. Dus als je wat Frans kan - je kunt de taal ook instellen in het Engels - kan je via de officiële webshop een PSG trainingspak kopen. Op die manier ben je ook altijd zeker van de kwaliteit van het product.

Lokale webshops

Er bestaan natuurlijk ook tal van Nederlandse webshops waar je een PSG trainingspak kunt kopen. Dit is meestal ook wel aan dezelfde prijs als in de officiële webshop van Paris Saint-Germain. Dit komt omdat deze webshops een soort verdeler zijn van het officiële product van PSG. Zo weet je ook wel meteen dat de kwaliteit helemaal goed zit. Koop bijvoorbeeld een PSG trainingspak waarmee sterren zoals Ibrahimovic en Cavani trainen voor een grote wedstrijd. Een PSG trainingspak is er trouwens zowel voor volwassenen als kinderen.

PSG trainingspak personaliseren

Net zoals op de officiële webshop van PSG kan je via de meeste sport webshops je trainingspak laten personaliseren. Zo kan je tijdens het aankopen van je PSG trainingspak ervoor kiezen om een nummer of je initialen op je trainingspak te laten drukken. De witte bedrukking wordt dan geplaatst onder het logo van Nike. Let wel op dat als je een bedrukking op je trainingspak wenst, de levering van je PSG trainingspak iets langer duurt. Ook is het niet mogelijk om je bedrukte trainingspak te retourneren.

Toon filters