Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
2
2
54
2
2
2
2
2
2
2
2

Kruimeldief kopen

De kruimeldier (of ook genoemd kruimelzuiger) is een klein apparaat wat vaak aan de muur bevestigd wordt en wat gemakkelijk (en snoerloos) in de hand gehouden kan worden. Deze kruimeldief is ideaal voor bijvoorbeeld het opzuigen van gemorste suiker, van kruimels of ander klein vuil. Als het net te weinig is voor het pakken van een stofzuiger dan kan de kruimeldief een optie zijn. Er zijn diverse kruimeldieven op de markt en op deze site, KNIQ.nl, vindt u een compleet overzicht van de beschikbare producten op de Nederlandse markt. U kunt ze door middel van onze filters dan ook gemakkelijk vergelijken.

Bestel kruimeldief

De kruimeldief laadt zich zelf op door middel van de houder waarmee hij aan de muur is bevestigd. Deze houder kan door middel van de daar aan bevestigde bedrading verbonden met een stopcontact. Zolang u de kruimeldief dus in de houder bevestigd zal u nooit mis grijpen en zal hij altijd opgeladen zijn. Een makkelijk product voor de kleine ongelukjes in huis dus.

Als u op KNIQ.nl de beschikbare kruimeldieven vergeleken heeft en u heeft uw keuze gemaakt dan kunt u KNIQ.nl ook nog op een andere manier gebruiken. Door middel van de filters kunt u namelijk bij alle aangesloten leveranciers gemakkelijk kijken wie de laagste prijs aanbied. Een goed product voor de laagste prijs; wat wilt u nog meer?Toon filters

Kruimeldief (39)