Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
12
4
2
12
4
2
4
6
2
2
10
14
2
4
2
36
8
40
2
2
6
2
2
2
6
14
2
6
2
2
2
6
6
2
2
2
2
2
2

Frituurpan kopen

Ondanks dat de airfryer flink terrein aan het winnen is van de frituurpan wordt de frituurpan nog steeds goed verkocht. Veel mensen prefereren de vette snacks uit de frituurpan boven de wat droger uitziende snacks uit een airfryer. In een frituurpan worden de snacks immers nog steeds in tot 180 of 200 graden verhit vet of olie gebakken. Bij veel mensen hoort een snack in olie of vet gebakken te zijn. In de vele snackbars en cafetaria’s in ons land wordt immers ook nog steeds in vet gebakken.

Op KNIQ.nl kunt u al de beschikbare frituurpannen met elkaar vergelijken omdat wij filteren uit het bestand van diverse grotere, maar ook kleinere webshops. Hierdoor ontstaat een compleet overzicht.

Frituurpan vergelijken

Heeft u nog een oude frituurpan? Dan is het raadzaam om deze in te ruilen voor een nieuwe. Oude frituurpannen schakelen zich zelf namelijk niet uit als de thermostaat kapot is, en dat kan brandgevaar opleveren. Mocht dit gebeuren; blus dan NOOIT met water. Probeer de deksel te sluiten om zuurstof niet meer toe te laten of gooi er een vochtige doek of blusdeken overheen. Heeft u besloten om een nieuwe frituurpan te kopen dan kunt u op KNIQ.nl ook de producten op prijs vergelijken zodat u nooit te veel betaald voor de gewenste frituurpan.Toon filters

Frituurpan (120)