Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
214
104
4
2
2
2
4
12
2
2
2
2
2
2
44
2
8
8
2
2
2
10
2
2
2
2
6
4
4
2
4
2
8
2
4
2
2

Elektrische tandenborstel kopen

Toen hij net op de markt kwam vonden de meeste mensen de elektrische tandenborstel een onzinnige uitvinding, maar net als zo veel andere uitvindingen heeft de tijd bewezen dat ze wel degelijk nut hebben. De vele draaibewegingen die een elektrische tandenborstel maakt zou handmatig tien keer zo veel tijd kosten. U poetst dus in dezelfde tijd veel grondiger uw tanden dan dat u met een normale tandenborstel zou doen.

Een goede elektrische tandenborstel is prettig in gebruik en verwijderd tegelijkertijd veel tandplak. Maar vaak ook belangrijk is hoe lang een accu zijn werk blijft doen en hoe veel geluid hij maakt. Kortom er zijn best wat punten waar u op moet letten als u een elektrische tandenborstel wilt gaan kopen. Op KNIQ.nl vindt u een volledig overzicht wat samengesteld is uit het assortiment van diverse webshops.

Goedkope elektrische tandenborstel

Uit testen van de consumentenbond blijkt dat ook de goedkopere tandenborstels vaak goede resultaten bereiken. Ondanks dat de werking bij de grotere merken als Oral B en Philips verschilt is het een kwestie van smaak welke u het liefst zou willen gebruiken. Beiden komen even goed uit de testen. De opzetborstels zijn er ook in goedkopere uitvoeringen die niet door de twee eerdergenoemde merken gemaakt worden. Het aanbod is oneindig en ook hier geldt weer dat het een kwestie van smaak is welke de voorkeur heeft. Echter moet u er rekening mee houden dat de zachtere opzetborstel ook vaak minder resultaat bereikt qua tandplak. Vergelijk de prijzen van de elektrische tandenborstels op KNIQ.nlToon filters

Elektrische tandenborstel (242)