Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’. Een spreuk op één van de tegeltjes van Tegeltje.nl en tevens het effect als je een tegeltje cadeau geeft. Online kun je gemakkelijk Tegeltjes bestellen met unieke uitspraken, met foto’s of andere originele wijsheden en teksten. Een veel voorkomende vraag die wij ontvangen op de redactie is de wens naar unieke cadeaus. Voor verjaardagen, kraamvisites, bruiloften en andere feestelijke moment. Om deze reden schrijven wij met regelmaat leuke blogs over dit soort

Foto tegeltjes

Steeds vaker worden persoonlijke cadeaus bedacht voor verjaardagen, geboortes en/of jubilea. Het is erg uniek om een tegeltje te laten bedrukken met een foto op een basis ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan foto tegeltje voor de geboorte van een kind. Direct na de bevalling kun je met de foto van de geboren baby een leuke afdruk maken op een tegeltje. Selecteer de bijpassende stijl van het tegeltje en bewerk de naam. Binnen een paar dagen is jouw unieke kraamcadeau in huis. Hetzelfde kun je uiteraard ook doen met verjaardagen, vader- en moederdag en andere speciale momenten.

Tekst tegeltje

Door een tegeltje te bedrukken met unieke tekst krijg je veelzijdige opties. Je kunt een tekst bedenken voor een bruiloft en cadeau geven, maar je kunt ook een tegeltje laten bedrukken met de namen van jullie gezin en jullie huisnummer. Jazeker, je hebt dan eigenlijk gewoon een huisnummer tegeltje. Op deze manier is een tegeltje met tekst te bedrukken voor iedere gelegenheid. Van verjaardag tot vakantie en van kraamcadeau tot ieder jubileum.

Tegeltje met spreuk

Er zijn veel verschillende soorten tegeltjes met spreuk te koop. Denk bijvoorbeeld aan de volgende spreuken, die leuk te geven zijn als cadeau.

De eerste 5 dagen na het weekend zijn het beroerdst, daarna gaat het wel weer.

Heren doe de bril omhoog, de dames zitten graag droog.

Koken is zilver, frituren is goud.

Ik vind het zo leuk voor jou, dat ik er ben.

Wil je snel? Ga dan alleen. Wil je ver? Ga dan samen.

Alle moeders maken mooie kinderen, maar die van mij moest natuurlijk weer overdrijven.

Het gras altijd groener is bij de buren, dan zal het wel kunstgras zijn.