Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste slowjuicer van 2024

Heb je genoeg van je oude juicer die gewoon niet goed groente kan persen?

Een slow juicer is de perfecte oplossing voor iedereen die meer voedingsstoffen uit zijn groenten en fruit wil halen. Deze sapcentrifuges werken langzaam en voorzichtig, zodat ze geen van de belangrijke voedingsstoffen of enzymen in je producten beschadigen.

Met een slow juicer maak je met gemak heerlijke, gezonde sapjes. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je juicer geen taaie vruchten of groenten aankan. Bovendien kun je er zelfs notenboter, babyvoeding en meer mee maken.

Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar de beste slowjuicer. Om je met de koop van de beste slowjuicers te helpen, hebben wij de beste slowjuicer voor je uitgezocht. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste slowjuicer aan.

Voordat je de beste slowjuicer gaat kopen, moet je eerst je wensen op een rijtje zetten. Ook moet je goed onderzoek doen naar de verschillende varianten. Hier helpen wij je ook graag een handje bij. In onderstaande reviews bespreken wij per beste slowjuicer namelijk de belangrijkste details. Aan de hand van die details maak je snel de juiste keuze voor jezelf.

Picture of Barry van Ewijk
Barry van Ewijk

Financial manager

Naast mijn fulltime baan vind ik het erg leuk om prijzen te vergelijken. Deze uit de hand gelopen hobby zorgt ervoor dat ik inmiddels wekelijks enkele nieuwe koopgidsen toevoegen aan deze website en daarbij de beste koop per productcategorie in een overzicht plaats.

Inhoudsopgave

1. Homezie Luxe slowjuicer Met pulpcontainer en schoonmaakborsteltje 2 standen Draadloos 400ml 97% sapopbrengst Sapcentrifuge Juicer Behoudt vitaminen en mineralen

Introducing Homezie Luxe slowjuicer. With a pulp container and a cleaning brush, this two-speed juicer is the perfect way to stay on top of your health game. Not only is it wireless and portable, but with 97% juice extraction, it preserves vitamins and minerals for maximum nutritional value. Whether you’re at work, the gym, or on the go, this mini slowjuicer is the perfect companion for a nutritious, delicious lifestyle. This juicer also comes with two speeds so you can customize your juicing process and get the most out of your produce. Its 400ml capacity ensures that you’ll always have enough juice for whatever your day or night requires, while the pulp container and cleaning brush make it easy to keep your juicer clean and hygienic. So if you’re looking for a way to stay healthy and enjoy delicious juice at the same time, Homezie Luxe slowjuicer is the perfect solution.

2. Niceey Slowjuicer 900 ML Groenten en Fruit Sap Met Pulpcontainer BPA-Vrij

Met de slowjuicer van NICEEY maak je de lekkerste en gezondste verse groente- en fruitsappen die je ooit hebt geproefd. Met deze slowjuicer krijg je 70-90% meer sap dan bij een traditionele sapcentrifuge. Bovendien behoud je met het trage persen alle vezels en voedingstoffen. De slowjuicer heeft een reverse functie en perst op lage snelheid. Dat betekent dat je sap langer vers blijft en zo de maximale voedingswaarde behoudt. Daarnaast laat de slowjuicer een laag geluid van 70dB horen. De pulpcontainer is gemakkelijk te reinigen en BPA-vrij. Geniet nu van het maken van de lekkerste en gezondste sappen met de slowjuicer van NICEEY. Met de slowjuicer van NICEEY maak je de lekkerste en gezondste groente- en fruitsappen. Het trage persen van de slowjuicer zorgt ervoor dat het sap zo min mogelijk oxidatie ondergaat, waardoor de voedingswaarde behouden blijft. De slowjuicer heeft een reverse functie waardoor je tot wel 70-90% meer sap krijgt dan bij een traditionele sapcentrifuge. Daarnaast maakt het apparaat weinig geluid, namelijk 70dB. Door de pulpcontainer kun je deze gemakkelijk reinigen en is deze BPA-vrij.

3. Habitus Slowjuicer voor Groenten en Fruit Met 500 ml Sapkan Cold Press Sapcentrifuge Sapmaker Juicer 150W

Introducing the Habitus Slowjuicer, the perfect appliance to keep all the vitamins and minerals locked into your daily diet. With its powerful 150W turbine motor and fast-acting cold press system, you can enjoy a delicious and healthy breakfast within seconds. The Habitus Fitness® slowjuicer is a perfect choice for those looking for a powerful yet efficient juicer. It uses an advanced cold press system that ensures all the vitamins and minerals are preserved in the juice, and the 500 ml jug helps you to enjoy more juice in one go. The slowjuicer has a smart design with a sleek finish that makes it an attractive addition to any kitchen. For added convenience, the Habitus Slowjuicer is also equipped with an anti-drip spout and a detachable filter to make cleaning easy. It also has an overload protection feature that shuts off the motor when it detects an overload. With its powerful motor and simple controls, you can enjoy perfectly pressed and healthy juices with ease.

Waarom is dit de slowjuicer top 3?

Dat we bij bovenstaande slowjuicers uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze drie slowjuicer zijn stuk voor stuk van de gewenste kwaliteit. Dit betekent dat je jarenlang van het betreffende product kunt genieten. En dat je ook de mogelijkheden van het product optimaal kunt benutten.

Deze producten voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar ook aan de gewenste samenstelling. Met deze slowjuicers kun je simpelweg veel kanten op, de gewenste taken uitvoeren en van veel gemak genieten.

Tevens zijn deze slowjuicers goed geprijsd. Dit wilt niet zeggen dat dit de goedkoopste slowjuicers zijn, maar wel dat de prijs-kwaliteitsverhouding subliem is. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, terwijl je wel van een super kwaliteit verzekerd bent.

Verder hebben we naar de ervaringen van andere kopers gekeken. Aan de hand van deze ervaringen hebben we een nog beter beeld van de slowjuicers gekregen. Mede daardoor zijn we in staat geweest om juist bij deze 3 slowjuicers uit te komen.

Voldoen bovenstaande slowjuicers niet helemaal aan je wensen? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande reviews door te nemen. Ook de onderstaande producten voldoen aan onze verwachtingen en zijn de aanschaf meer dan waard.

 

4. KitchenBrothers Slowjuicer 700 ML Groenten en Fruit BPA-Vrij Met Pulpcontainer

Geniet elke dag van je verse sapje met de Slowjuicer van KitchenBrothers! Deze slowjuicer is het perfecte hulpmiddel om je fruit en groente te persen en de maximale voedingswaarde te behouden. Deze slowjuicer heeft een 700ml sapbeker en 1400ml pulpreservoir, wat betekent dat je zowel voor jezelf als voor het hele gezin sap kunt maken. De slowjuicer persd de groente en fruit met een persschroef, waardoor er slechts 3% oxidatie plaatsvindt. Dit garandeert een volle rijke smaak en een langere houdbaarheid van je sap. Tevens is het reinigen van de onderdelen eenvoudig en snel onder de kraan met de bijgeleverde borstel.

5. DistinQ® Slowjuicer met Pulpcontainer 2 standen Soft en Hard - 700ml Sapbeker en 1400ml pulpreservoir

Met de slowjuicer van DistinQ® kan je nu eenvoudig en snel heerlijke smoothies maken terwijl je vitamines, vezels en andere voedingstoffen behoudt. De slowjuicer is voorzien van twee (2) verschillende snelheden en een slow-speed motor, waarmee je bijna iedere fruit- en groente soort kan fijnmalen. Daarnaast heeft de machine een scheidingfunctie, zodat de sap en pulp van elkaar worden gescheiden en een maximale snelheid van 80 tpm, waardoor het een zeer laag decibel van slechts 60 heeft. Hierdoor kan je op ieder gewenst moment genieten van een smaakvol en rijkgevuld sapje zonder dat je anderen stoort. De slowjuicer is verder voorzien van een omgekeerde rotatiefunctie, waardoor verstoppingen worden voorkomen en je het gemakkelijk kan schoonmaken. De afzonderlijke onderdelen zijn daarnaast ook vaatwasser bestendig, waardoor het je geen tijd of moeite hoeft te kosten. Bij de aankoop van de Slowjuicer krijg je ook een 700ml sapbeker en 1400ml pulpreservoir, waardoor je direct aan de slag kan. Geniet iedere dag van een smaakvol en rijkgevuld sapje met de slowjuicer van DistinQ®.

6. Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer

De Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer is een revolutionaire manier om heerlijke en gezonde fruitsappen en groentesappen te maken. De slowjuicer maakt gebruik van een uitzonderlijk lange perstechniek, die niet alleen de smaak en voedingswaarde behoudt, maar ook de meest complexe ingrediënten vermalen. De kantelbare vulopening van 75 mm maakt het niet nodig om de ingrediënten vooraf te snijden. Grote stukken fruit en groenten gaan er met gemak in en je kan zelfs hele appels en tomaten verwerken. Met een inhoud van 900 ml kan je genoeg sap maken voor 4 glazen vers sap. De pulpcontainer is ook makkelijk te verwijderen, zo is schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien heeft de slowjuicer een geluidsvolume van 65 dB en een vermogen van 200 Watt, waardoor je de slowjuicer aanzet zonder je familie en buren te storen. Dankzij de verticale perskegel en fijne zeef worden zowel zacht als hard fruit en groenten vermalen en wordt de optimale sapopbrengst behaald. En met de druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over plakkerige restjes op je aanrecht.

7. KitchenBrothers Slowjuicer 700 ML Groenten en Fruit BPA-Vrij Met Pulpcontainer

Met de KitchenBrothers Slowjuicer maak je heerlijke gezonde sapjes, zonder de voedingswaarde te verliezen. Door de slowjuicer langzaam te persen blijft de smaak en de vitamine-inhoud behouden, in tegenstelling tot een sapcentrifuge. Dankzij het low noise systeem van de KitchenBrothers slowjuicer kun je je sapjes ‘s ochtends gemakkelijk bereiden. Daarnaast blijven je sapjes langer houdbaar en koud. Met de 700 ML Pulpcontainer kun je je eigen creaties verzamelen en gemakkelijk in de koelkast bewaren. Geniet van de gezonde voordelen van de Slowjuicer van KitchenBrothers! Met de Slowjuicer maak je met gemak de lekkerste sapjes met de hoogste voedingswaarde.

8. KitchenBrothers Slowjuicer 700 ML Groenten en Fruit BPA-Vrij Met Pulpcontainer

De KitchenBrothers Slowjuicer is de perfecte oplossing voor iedereen die gezonde sapjes wil maken. Met de slowjuicer krijg je heerlijke sapjes die maximaal behouden wat je erin stopt. In tegenstelling tot een sapcentrifuge, waarmee je het meeste voedingsstoffen verliest. Met de slowjuicer van KitchenBrothers kan je de smaak, de kleur én de voedingswaarde van je sapjes maximaal behouden. Daarnaast maakt de slowjuicer ook nog eens weinig geluid, waardoor je ‘s ochtends gerust kan genieten van je verse sapjes. Met een inhoud van 700 ml is de slowjuicer geschikt voor het maken van meerdere glazen sap tegelijk. Daarnaast is het apparaat ook nog eens BPA-vrij en heeft het een eigen pulpcontainer. Zo hoef je niet meer te klungelen met lekbakjes en andere afvalbakken.

9. Güde Fruitmolen OM 7 7L RVS 30x34 cm

De Güde Fruitmolen OM 7 is een product dat niet zal teleurstellen. Het heeft een stevige constructie van RVS en de afmetingen zijn 30x34 cm. Door deze afmetingen is de molen gemakkelijk op te bergen. De 7 liter capaciteit maakt het proces van sap maken eenvoudig, met een eenvoudig draaiende handgreep zal je binnen een korte tijd al resultaat hebben. De Güde Fruitmolen OM 7 is perfect voor iedereen die gezondheid wil combineren met gemak. Met een eenvoudige bediening en een stevige constructie, is dit product in staat om je sapambities eenvoudig waar te maken. Je kunt deze fruitmolen gebruiken voor het persen van allerlei soorten fruit, ingrediënten en groenten. Deze molen is gemakkelijk te bedienen met een eenvoudig draaiende handgreep en zal binnen een korte tijd al resultaat opleveren. De 7 liter capaciteit zorgt ervoor dat je in 1 keer 7 liter aan sap kunt maken met de Güde Fruitmolen OM 7. Deze molen is gemaakt van RVS en heeft een afmeting van 30x34 cm, waardoor het gemakkelijk te bergen is. De Güde Fruitmolen OM 7 is een perfect product voor iedereen die gezondheid wil combineren met gemak.

10. Nutribullet Juicer Pro Sapcentrifuge 800 ml Incl. handige Sapkan To-Go Bekers 1000 Watt

Met de NutriBullet Juicer Pro maak je eenvoudig vers sap van je favoriete groenten en fruit. Door de krachtige 1000 Watt motor is de sapcentrifuge extreem krachtig en kan je heerlijke sapjes maken. De 800 ml sapkan en twee handige To-Go bekers met draaidop maken het mogelijk om gemakkelijk sap mee te nemen. De voedselresten worden netjes opgevangen in de restenbak. Kom in contact met heerlijk vers sap door de NutriBullet Juicer Pro. Met deze sapcentrifuge maak je heerlijk, supergezond sap van je favoriete groenten en fruit. Door de krachtige 1000 Watt motor kun je binnen een paar seconden genieten van vers sap. De 800 ml sapkan en twee handige To-Go bekers met draaidop maken het mogelijk om gemakkelijk sap mee te nemen. De voedselresten worden netjes opgevangen in de restenbak. Geniet dagelijks van een verfrissende boost met echt huisgemaakt sap vol met vitamines en mineralen. Probeer nieuwe sapjes met verschillende ingrediënten en maak je eigen favoriete smaken. Geef je lichaam de voeding die het nodig heeft met de NutriBullet Juicer Pro.

Dit was de laatste van onze top 10. Het blijft een persoonlijke keuze welke jij het beste vindt. 

Veelgestelde vragen over slowjuicer

Beste slowjuicer

Een slowjuicer is niet te koop via KNIQ.nl, maar wij onderzoeken wel welke slowjuicer volgens ons het beste is. Je vindt hiervan een top 10 slowjuicers in onze koopgids. Klik op de “beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Wij verkopen zelf geen slowjuicer op KNIQ. Door te klikken op de ‘beste deal’ zie je bij ieder product precies staan waar deze te koop is. 

Wij hebben voor jou onderzocht welke 10 producten naar onze mening de beste prijs kwaliteit zijn. Ben je dus opzoek naar een slowjuicer? Bekijk dan onze koopgids. Hierin vind je de top 10 slowjuicer volgens KNIQ.nl

Wil jij weten welke slowjuicer de beste koop is? Op KNIQ.nl hebben wij een ‘Top 10 slowjuicers’ voor jouw samengesteld. Hierin vindt je de top 10 producten die wij het best beoordeeld hebben. Daarbij hebben we gekeken naar de prijs/kwaliteit van iedere slowjuicer. Het kan dus zomaar zijn dat de slowjuicer op de derde plaats de beste slowjuicer is, maar deze is wat ons betreft dan niet de beste prijs/kwaliteit.

Waarschijnlijk ben je op deze website terecht gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar ‘de beste slowjuicer‘, ‘de goedkoopste slowjuicer‘, een goedkope ‘slowjuicer‘, de ‘beste koop slowjuicer’ of iets soortgelijks. Begrijpelijk, want voor je een slowjuicer gaat kopen, wil je eerst even het één en ander onderzoeken. 

Tips voor het uitkiezen van de beste slowjuicer

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuw slowjuicer? Volg dan vooral onderstaande tips op:

  • Ga altijd voor een slowjuicer van een A-merk. Alleen de A-merken zijn bij dit product in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Dit merk je onder meer aan het gebruiksgemak, de mogelijkheden en de levensduur. Als je voor één van bovenstaande beste slowjuicers kiest, geniet je hier jarenlang van.
  • Kijk goed naar het prijskaartje. Het advies is om nooit onnodig te besparen op de aanschaf van een slowjuicer. In plaats daarvan kun je beter iets meer geld uitgeven aan het beste slowjuicer. Dat product is van de gewenste kwaliteit en voldoet ook nog aan je wensen.


Zet goed je wensen op een rijtje
. Dat je op zoek naar het beste slowjuicer bent, is niet zonder reden. Mogelijk vervult dit product je behoeften of kun je simpelweg niet zonder. Bepaal goed waarom je het betreffende product wilt kopen/hebben. En zet vervolgens je wensen op een rijtje. Aan de hand daarvan maak je je zoektocht naar het beste slowjuicer zo makkelijk mogelijk voor jezelf.