Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste lichtwekker van 2024

Bezorgd over wakker worden in de ochtend?

Een lichtwekker kan de perfecte oplossing voor je zijn! Ze zijn ontworpen om je te helpen geleidelijk en natuurlijk wakker te worden met behulp van licht. Dit is een veel betere manier om je dag te beginnen dan wakker geschrokken te worden door een hard geluid.

We hebben de beste lichtwekkers op de markt gevonden en ze speciaal voor jou in een top 10 lijst gezet. Lees snel verder om meer te weten te komen over elk en de perfecte te vinden voor jouw behoeften.

Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar de beste lichtwekker. Om je met de koop van de beste lichtwekkers te helpen, hebben wij de beste lichtwekker voor je uitgezocht. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste lichtwekker aan.

Voordat je de beste lichtwekker gaat kopen, moet je eerst je wensen op een rijtje zetten. Ook moet je goed onderzoek doen naar de verschillende varianten. Hier helpen wij je ook graag een handje bij. In onderstaande reviews bespreken wij per beste lichtwekker namelijk de belangrijkste details. Aan de hand van die details maak je snel de juiste keuze voor jezelf.

Picture of Barry van Ewijk
Barry van Ewijk

Financial manager

Naast mijn fulltime baan vind ik het erg leuk om prijzen te vergelijken. Deze uit de hand gelopen hobby zorgt ervoor dat ik inmiddels wekelijks enkele nieuwe koopgidsen toevoegen aan deze website en daarbij de beste koop per productcategorie in een overzicht plaats.

Inhoudsopgave

1. SoGoods Wake Up Light Wekkerradio met Projectie Lichtwekker Slaaptrainer Digitale Wekker

De SoGoods Wake Up Light Wekkerradio met Projectie Lichtwekker Slaaptrainer Digitale Wekker is een multifunctioneel apparaat. Deze kan worden gebruikt als een lichtwekker, maar ook als een radio, slaaptrainer en projectielamp. De lichtwekker simuleert zonsondergang en zonsopkomst, waardoor je rustig in slaap valt en uitgerust wakker wordt. De radio is voorzien van FM- en DAB+-ontvangst, en je kunt je favoriete radiostations instellen. De slaaptrainer geeft je een overzicht van je slaapcycli, zodat je deze kunt bijhouden. De projectielamp projecteert slaapverwekkende projecties op het plafond, zodat je zelfbeeld de kamer in kan worden geprojecteerd. De SoGoods Wake Up Light Wekkerradio met Projectie Lichtwekker Slaaptrainer Digitale Wekker is een ideale combinatie van functionaliteit en stijl. Deze unieke wekkerradio combineert een klassieke stijl met moderne technologie, waardoor je moeiteloos kunt genieten van een slaapbevorderende omgeving.

2. Philips HF3500/01 Wake-up light

Philips HF3500/01 Wake-up light is geïnspireerd op de zonsopgang en biedt een unieke combinatie van licht en geluid om je op een natuurlijke manier te wekken. Je zult met meer energie en frisheid wakker worden. Het is de enige Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt. De simulerende zonsopgang brengt je geleidelijk wakker. De bedlamp heeft 10 lichtinstellingen, waaronder een helder geel voor de zonsopgang. Een zacht piepje stelt je gerust dat je op tijd bent opgestaan. Verder beschikt het over 4 verschillende helderheidsniveaus, welke naar jouw voorkeur ingesteld kunnen worden. Daarnaast heeft het ook een sluimerfunctie. Met de Philips HF3500/01 Wake-up light zal je veel energieker en frisser wakker worden dan met elke andere wekker. De unieke combinatie van licht en geluid zal jouw dag op een rustige manier beginnen, je zal je klaar voelen voor alle taken van die dag. De geïntegreerde lichtinstellingen zullen je een gevoel van rust en vrede geven, waardoor je de dag met een glimlach begint.

3. Philips HF3531/01 Wake-Up-Light

De Philips HF3531/01 – Wake-up light is geïnspireerd op de zonsopgang. Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van licht en geluid om je op een natuurlijke manier wakker te maken. Het rode licht begint langzaam te veranderen in warm oranje en daarna in een zonnig geel. Deze kleurverandering stimuleert je lichaam om je op een natuurlijke manier fit te voelen wanneer je wakker wordt. Door de Philips HF3531/01 – Wake-up light is het gemakkelijker om ‘s ochtends op te staan. De lichtintensiteit en de geluidssterkte kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur. Met het heldere display kun je zien hoeveel tijd je nog hebt voordat het licht aangaat. Maar dat is nog niet alles – met de ingebouwde radio heb je de mogelijkheid om naar je favoriete muziek te luisteren terwijl je langzaam wakker wordt.

Waarom is dit de lichtwekker top 3?

Dat we bij bovenstaande lichtwekkers uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze drie lichtwekker zijn stuk voor stuk van de gewenste kwaliteit. Dit betekent dat je jarenlang van het betreffende product kunt genieten. En dat je ook de mogelijkheden van het product optimaal kunt benutten.

Deze producten voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar ook aan de gewenste samenstelling. Met deze lichtwekkers kun je simpelweg veel kanten op, de gewenste taken uitvoeren en van veel gemak genieten.

Tevens zijn deze lichtwekkers goed geprijsd. Dit wilt niet zeggen dat dit de goedkoopste lichtwekkers zijn, maar wel dat de prijs-kwaliteitsverhouding subliem is. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, terwijl je wel van een super kwaliteit verzekerd bent.

Verder hebben we naar de ervaringen van andere kopers gekeken. Aan de hand van deze ervaringen hebben we een nog beter beeld van de lichtwekkers gekregen. Mede daardoor zijn we in staat geweest om juist bij deze 3 lichtwekkers uit te komen.

Voldoen bovenstaande lichtwekkers niet helemaal aan je wensen? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande reviews door te nemen. Ook de onderstaande producten voldoen aan onze verwachtingen en zijn de aanschaf meer dan waard.

 

4. DistinQ Wake-Up Light Wekkerradio met dubbele wektijd – Slaaphulp met USB aansluiting Houtkleurig

De DistinQ Wake-up Light is een multifunctionele wekker met een houten afwerking die een perfecte aanvulling is op je slaapkamer. De houten kleur en het strakke design passen perfect bij elke decoratieve stijl. Met twee wektijden kun je je slaapritme aanpassen naar je persoonlijke behoeften. De wekkerradio heeft ook een USB aansluiting, waarmee je je smartphone of tablet kunt opladen. De DistinQ Wake-up Light is de perfecte oplossing als je een gezond(er) slaapritme wil creëren. Met de geleidelijk steeds sterker wordende wekfunctie word je op een natuurlijke manier wakker. De houten afwerking en het strakke design voegen een stijlvolle touch toe aan je slaapkamer. Met twee wektijden kun je je eigen slaapritme aanpassen. En met de USB aansluiting kun je je smartphone of tablet opladen. De DistinQ Wake-up Light is de perfecte oplossing voor een gezond(er) slaapritme.

5. Loftey Wake Up Light Lichtwekker Digitale Wekker met lamp 5 Natuurgeluiden Snooze Functie

De Loftey Wake Up Light Lichtwekker is gemaakt om je op een rustige, natuurlijke manier wakker te maken. De wekker emuleert de zonsopkomst door geleidelijk aan steeds helderder licht te produceren. Dit zorgt ervoor dat je al geleidelijk ontwaakt voordat je moet opstaan. De wekker is ook voorzien van 5 natuurgeluiden, waaronder vogelgezang, wat je een heerlijke, ontspannen start van je dag geeft. Daarnaast is de wekker voorzien van een handige snooze-functie, waarmee je de wekker een paar minuten kan uitstellen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je te vroeg wakker wordt. Zeer praktisch als je even wilt bijkomen na een lange dag. Bovendien is de wekker een echte blikvanger, door het stijlvolle ontwerp past hij prachtig bij elk interieur. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare wekker, dan is de Loftey Wake Up Light Lichtwekker de perfecte keuze.

6. Grundig Wake Up Light Nachtlampje met Tijdweergave Lichtwekker met FM Radio en Natuurlijke Geluiden

Met het Grundig Wake Up Light Nachtlampje met Tijdweergave Lichtwekker met FM Radio en Natuurlijke Geluiden word je elke ochtend uitgerust wakker. Dit lichtwekker systeem simuleert de zonsopgang, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Je kunt de lichtwekker instellen om 30 minuten voor het moment dat je op wil staan aan te gaan, gedurende die tijd wordt het licht steeds helderder. Kies uit zes verschillende natuurgeluiden, zoals het geluid van fluitende vogels of het geluid van de zee, of zet je favoriete FM-radiokanaal op. Daarnaast helpt het wake-up light ook bij het inslapen, met een zonsondergangssimulatie die je kunt instellen om te duren 15, 30 of 60 minuten. De lichtwekker kan ook als bedlampje gebruikt worden, met de keuze uit een warm witte kleur of meerdere kleuren. De helderheid van de nachtlamp kun je instellen in 10 niveaus. Er wordt ook een knoopcel-batterij (CR2032) meegeleverd, zodat je ook tijdens een stroomuitval gebruik kunt blijven maken van de lichtwekker.

7. Philips HF3519/01 Wake-up light

De Philips HF3519/01 Wake-up light is de perfecte manier om de dag mee te beginnen. In plaats van de harde, vervelende wekkergeluiden die je gewend bent, wordt je geleidelijk gewekt door een combinatie van licht en geluid. De kleur van het licht verandert van zacht ochtendrood naar warm oranje tot helder geel licht. Dit licht is geïnspireerd door de zonsopgang en helpt je om je rustig wakker te worden. Bovendien heeft de Wake-up Light een aantal extra functies. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 10 verschillende natuurlijke geluiden, variërend van vogelgezang tot stromend water. Zo kun je echt genieten van de opkomende zon. Je kunt ook de helderheid van het licht aanpassen, waardoor je je ruimte kunt verlichten. Daarnaast heeft het ook een slaapfase-indicator waarmee je kunt zien hoe diep je slaapt. Dus als je op zoek bent naar een unieke manier om je dag te beginnen, is de Philips HF3519/01 Wake-up light precies wat je nodig hebt.

8. Philips Somneo HF3671/01 Wake-Up Light Connected

De Philips Somneo Connected HF3671/01 is de perfecte oplossing om energiek wakker te worden en je optimaal te ontspannen. Het licht wordt geleidelijk sterker voor je wektijd, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Met de SleepMapper-app kun je je eigen alarmen, licht thema's en geluiden instellen. Bovendien meet de externe AmbiTrack-sensor de belangrijkste factoren in je slaapkamer waardoor de SleepMapper-app deze terugkoppelt. Met de RelaxBreath-functie helpt de Somneo Connected je ook met in slaap vallen door middel van lampjes die je ademhaling begeleiden. De Philips Somneo Connected HF3671/01 is een innovatieve manier om energiek wakker te worden en je optimaal te ontspannen. Of je nu vroeg een afspraak hebt of je slaapcyclus aanpassen wil, met dit systeem krijg je de rust die je zoekt. De natuurlijke lichtveranderingen zorgen ervoor dat je op een rustige manier wakker wordt. Bovendien biedt het systeem je de mogelijkheid om je eigen licht- en geluidsinstellingen te kiezen.

9. Philips HF3506/05 Wake-up light

Geniet van de voordelen van de Philips HF3506/05 Wake-up Light! Dit revolutionaire, natuurlijke wekkerlampje is geïnspireerd door de zonsopgang en biedt een effectieve, natuurlijke manier om wakker te worden. Met een combinatie van licht en geluid, word je op een rustige en aangename manier wakker. Het licht begint als aangenaam geel en wordt steeds helderder, terwijl je wakker wordt met het geluid van natuurgeluiden. Daarnaast biedt de Philips HF3506/05 Wake-up Light ook een aantal andere handige functies. Je kunt de wekkerinstellingen aanpassen aan jouw slaapritme, zodat je op het juiste moment wakker wordt. Je kunt ook kiezen of je wakker wilt worden met alleen licht of met licht en geluid. De lamp heeft ook een aanraakbediening, waardoor je het licht en het geluid eenvoudig aan kunt passen.

10. UPLY Wake Up Light Met USB Oplaadpunt Licht Wekker Wekker Radio 2 Wektijden 7 Kleuren

Met de UPLY Wake Up Light Met USB Oplaadpunt Licht Wekker Wekker Radio 2 Wektijden 7 Kleuren is dit nu mogelijk! Deze wekkerradio combineert het beste van twee werelden: een moderne wekker met zeven kleuren en een radio met digitale FM-tuner. De wekkerradio is voorzien van twee wektijden, zodat je altijd je dag op de juiste manier begint. De UPLY Wake Up Light Met USB Oplaadpunt Licht Wekker Wekker Radio 2 Wektijden 7 Kleuren is voorzien van een innovatieve wake-up-funktie. Deze functie verandert het donker naar licht, waardoor je steeds rustiger en natuurlijker wakker wordt. Je kunt de kleur en helderheid van het licht aanpassen, waardoor de wekkerradio perfect bij je slaapkamer past. De wekkerradio heeft ook een USB-oplaadpunt, waardoor je je telefoon of tablet gemakkelijk kan opladen. De UPLY Wake Up Light Met USB Oplaadpunt Licht Wekker Wekker Radio 2 Wektijden 7 Kleuren is de perfecte oplossing voor iedereen die energiek en vrolijk wil opstaan.

Dit was de laatste van onze top 10. Het blijft een persoonlijke keuze welke jij het beste vindt. 

Veelgestelde vragen over lichtwekker

Beste lichtwekker

Een lichtwekker is niet te koop via KNIQ.nl, maar wij onderzoeken wel welke lichtwekker volgens ons het beste is. Je vindt hiervan een top 10 lichtwekkers in onze koopgids. Klik op de “beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Wij verkopen zelf geen lichtwekker op KNIQ. Door te klikken op de ‘beste deal’ zie je bij ieder product precies staan waar deze te koop is. 

Wij hebben voor jou onderzocht welke 10 producten naar onze mening de beste prijs kwaliteit zijn. Ben je dus opzoek naar een lichtwekker? Bekijk dan onze koopgids. Hierin vind je de top 10 lichtwekker volgens KNIQ.nl

Wil jij weten welke lichtwekker de beste koop is? Op KNIQ.nl hebben wij een ‘Top 10 lichtwekkers’ voor jouw samengesteld. Hierin vindt je de top 10 producten die wij het best beoordeeld hebben. Daarbij hebben we gekeken naar de prijs/kwaliteit van iedere lichtwekker. Het kan dus zomaar zijn dat de lichtwekker op de derde plaats de beste lichtwekker is, maar deze is wat ons betreft dan niet de beste prijs/kwaliteit.

Waarschijnlijk ben je op deze website terecht gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar ‘de beste lichtwekker‘, ‘de goedkoopste lichtwekker‘, een goedkope ‘lichtwekker‘, de ‘beste koop lichtwekker’ of iets soortgelijks. Begrijpelijk, want voor je een lichtwekker gaat kopen, wil je eerst even het één en ander onderzoeken. 

Tips voor het uitkiezen van de beste lichtwekker

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuw lichtwekker? Volg dan vooral onderstaande tips op:

  • Ga altijd voor een lichtwekker van een A-merk. Alleen de A-merken zijn bij dit product in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Dit merk je onder meer aan het gebruiksgemak, de mogelijkheden en de levensduur. Als je voor één van bovenstaande beste lichtwekkers kiest, geniet je hier jarenlang van.
  • Kijk goed naar het prijskaartje. Het advies is om nooit onnodig te besparen op de aanschaf van een lichtwekker. In plaats daarvan kun je beter iets meer geld uitgeven aan het beste lichtwekker. Dat product is van de gewenste kwaliteit en voldoet ook nog aan je wensen.


Zet goed je wensen op een rijtje
. Dat je op zoek naar het beste lichtwekker bent, is niet zonder reden. Mogelijk vervult dit product je behoeften of kun je simpelweg niet zonder. Bepaal goed waarom je het betreffende product wilt kopen/hebben. En zet vervolgens je wensen op een rijtje. Aan de hand daarvan maak je je zoektocht naar het beste lichtwekker zo makkelijk mogelijk voor jezelf.