Search
Close this search box.

Top 10 beste dobbelspel van 2024

Op zoek naar een geweldig nieuw dobbelspel om te spelen?

Onze redactie heeft een top 10 samengesteld van de beste dobbelspellen. Of je nu op zoek bent naar iets nieuws om met familie en vrienden te spelen of een nieuw strategiespel wilt uitproberen, wij hebben je gedekt.

Niet alleen geven we meer informatie over elk spel, maar we hebben ook de beste prijzen op internet opgezocht, zodat je meteen kunt beginnen met spelen. Lees snel verder en kom meer te weten.

Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar de beste dobbelspel. Om je met de koop van de beste dobbelspellen te helpen, hebben wij de beste dobbelspel voor je uitgezocht. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste dobbelspel aan.

Voordat je de beste dobbelspel gaat kopen, moet je eerst je wensen op een rijtje zetten. Ook moet je goed onderzoek doen naar de verschillende varianten. Hier helpen wij je ook graag een handje bij. In onderstaande reviews bespreken wij per beste dobbelspel namelijk de belangrijkste details. Aan de hand van die details maak je snel de juiste keuze voor jezelf.

Picture of Barry van Ewijk
Barry van Ewijk

Financial manager

Naast mijn fulltime baan vind ik het erg leuk om prijzen te vergelijken. Deze uit de hand gelopen hobby zorgt ervoor dat ik inmiddels wekelijks enkele nieuwe koopgidsen toevoegen aan deze website en daarbij de beste koop per productcategorie in een overzicht plaats.

Inhoudsopgave

1. Keer op Keer Kids Dobbelspel

Keer op Keer Kids Dobbelspel is de perfecte manier om de dierentuin te verkennen! In dit kleurrijke en vrolijke spel is het de bedoeling dat spelers de verzorgers helpen met het voederen van de dieren. Door te gokken met hun dobbelstenen proberen de spelers de juiste kleuren te dobbelen, waardoor het dierenverblijf op hun speelvel zo snel mogelijk aangekruist kan worden. De eerste speler die dit doet, scoort de meeste punten. Dit spel is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar oud, maar ook voor kinderen met minder geduld. Spelers kunnen het spel alleen of met twee of meer spelers spelen. Keer op Keer Kids Dobbelspel is een leuke manier om kinderen te vermaken. Het spel is perfect voor een uitdaging en vermaak in de dierentuin. Het is een spel waarbij kinderen hun logische denken en motorische vaardigheden kunnen oefenen. Ook kan het spel gebruikt worden om kinderen te helpen bij het leren van kleurenendobbelen. Het spel is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en biedt urenlang plezier voor de hele familie.

2. Clever Junior Dobbelspel

Clever Junior Dobbelspel is een prachtig spel voor jong en oud. Het spel bestaat uit een mooie verzameling dobbelstenen, een stevig scorevel en bonussen om je beurten te verdubbelen. Met het populaire Clever-opzet, kun je eenvoudig kiezen uit de dobbelstenen en de rest doorgeven aan je medespelers. De spelregels zijn makkelijk te leren en je hoeft nooit lang op je beurt te wachten. Je kunt regenboogsterren verzamelen door ballonnen, kaarsen, taartjes en natuurlijk cadeautjes te verzamelen. Wie de meeste regenboogsterren verzamelt, wint het spel. Clever Junior Dobbelspel is een perfecte manier om met je gezin, vrienden of je klasgenoten een leuke avond te beleven. Urenlang plezier en ontspanning staan gegarandeerd. Probeer jouw dobbelstenen zo goed mogelijk in te vullen en verdien bonussen door je categorieën vol te maken. Clever Junior is een vrolijk en kleurrijk spel dat je zeker zal verrassen.

3. Zinga Dobbelspel

Doe mee aan het Zinga Dobbelspel en voel de spanning! Met de dobbelstenen zoek je zo snel mogelijk naar de juiste combinatie van kleur en getal en sla je op de bel. Als je geen fouten hebt gemaakt, mag je de combinatie op je scorevel afstrepen. Maar kijk uit: voer je een fout uit, al is het een kleine verspreking, dan is je kans op winnen al verkeken. Zinga is een uniek reactiespel waarbij je snelheid en tactiek combineert. Je kunt de combinatie BLAUW NEGEN noemen om de blauwe pion in te zetten, waarmee je andermans beurt kunt stoppen of eenmalig een eigen fout kunt negeren. Ook is het mogelijk om eerder afgestreepte combinaties nog eens te noemen. Doe je dit voor de derde keer, dan mag je een vakje naar keuze afstrepen. Kun jij als eerste een kolom of rij van 5 combinaties afstrepen? Dan komt er een enorme adrenalinekick en roep je het woord ‘ZINGA’.

Waarom is dit de dobbelspel top 3?

Dat we bij bovenstaande dobbelspellen uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze drie dobbelspel zijn stuk voor stuk van de gewenste kwaliteit. Dit betekent dat je jarenlang van het betreffende product kunt genieten. En dat je ook de mogelijkheden van het product optimaal kunt benutten.

Deze producten voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar ook aan de gewenste samenstelling. Met deze dobbelspellen kun je simpelweg veel kanten op, de gewenste taken uitvoeren en van veel gemak genieten.

Tevens zijn deze dobbelspellen goed geprijsd. Dit wilt niet zeggen dat dit de goedkoopste dobbelspellen zijn, maar wel dat de prijs-kwaliteitsverhouding subliem is. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, terwijl je wel van een super kwaliteit verzekerd bent.

Verder hebben we naar de ervaringen van andere kopers gekeken. Aan de hand van deze ervaringen hebben we een nog beter beeld van de dobbelspellen gekregen. Mede daardoor zijn we in staat geweest om juist bij deze 3 dobbelspellen uit te komen.

Voldoen bovenstaande dobbelspellen niet helemaal aan je wensen? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande reviews door te nemen. Ook de onderstaande producten voldoen aan onze verwachtingen en zijn de aanschaf meer dan waard.

 

4. Keer op Keer Dobbelspel

Keer op Keer, het meest populaire dobbelspel van Nederland, is het ultieme spel voor iedereen! Of je nu met je broer van 16 of je oma van 80 bent, iedereen heeft de mogelijkheid om te genieten van dit vermakelijke spel. Het is eenvoudig aan te leren, waardoor je meteen aan de slag kunt. Ook al is het niet jouw beurt, dan nog mag je dobbelstenen kiezen en vakjes afkruisen! Elk potje kunt je een andere tactiek toepassen, waardoor je nooit uitgespeeld raakt. Speel Keer op Keer op het strand, op school, tijdens het wachten op de bus of gezellig aan de keukentafel, het spel is overal mee naar toe te nemen. Van de bekendste influencer papa van Nederland tot onze Oranje Leeuwinnen, iedereen speelt Keer op Keer. Hoe speel je Keer op Keer? Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijk gekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen.

5. 1000 Bommen Granaten! Dobbelspel

Duik in de piratenwereld met 1000 Bommen en Granaten! Met dit spannende dobbelspel wordt elke speler de kapitein van zijn eigen schip. In dit spel spelen spelers met 8 dobbelstenen en proberen zoveel mogelijk gelijke symbolen te werpen. Schedels moeten opzij gelegd worden en als er een derde schedel gegooid wordt, is de beurt voorbij met geen punten. Maar er zijn meer mogelijkheden om punten te scoren. Bijvoorbeeld met de speciale piratenkaart, waarmee extra punten kunnen worden verdiend door het gooien van gouden en diamanten symbolen. En als je al je dobbelstenen scoort, ontvang je zelfs een extra bonus. Maar pas op, want als je met je eerste worp 4 of meer schedels gooit, bezorg je de andere spelers minpunten. De speler die als eerste een bepaald aantal punten heeft bereikt, wint het spel en wordt een echte piratenkapitein. 1000 Bommen en Granaten! is een eenvoudig dobbelspel met een strategisch element, dat ervoor zorgt dat je steeds opnieuw moet afwegen of je verder gaat of niet.

6. White Goblin Games Qwixx Dobbelspel

Kom in de ban van het Qwixx dobbelspel! Met dit spel hoef je niet op je beurt te wachten - iedereen kan de worp benutten! Het grote voordeel van Qwixx is dat het spel in twee minuten te leren is en iedereen snel aan de slag kan. Met elke worp kun je punten verzamelen door getallen op je scoreblad aan te kruisen. Hoe meer getallen je aankruist, des te meer punten je krijgt. Het spel is spannend tot de laatste worp, waardoor je elke keer weer uitgedaagd wordt.

7. Geharrewar in de Sushibar Dobbelspel

Kom met je kippen een avondje geharrewar in de Sushibar Dobbelspel en geef ze de variatie waar ze zo naar verlangen! Geharrewar in de Sushibar Dobbelspel is een leuk en spannend dobbelspel om samen met je vrienden of familie te spelen. Krijg je kippen klaar voor een avond vol Sushi-spelplezier, waarbij je zoveel mogelijk sushitegels moet verzamelen. Maar let op, je kunt alleen de sushitegels pakken als je er een gratentegel aan kunt koppelen. Ook zijn er gratentegels, die minpunten waard zijn. Tijdens het spelen van Geharrewar in de Sushibar Dobbelspel krijg je de kans om je kippen te laten genieten van een heerlijke sushi-ervaring, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de graten die vaak bij sushi horen. Laat je kippen hun favoriete gerechten proeven, terwijl je samen strijd om de meeste sushitegels.

8. Regenwormen Dobbelspel

Regenwormen Dobbelspel is het perfecte spel om te spelen wanneer je krap voor tijd bent! De korte speelduur en het compacte formaat maken het spel geschikt om overal te spelen, van thuis tot op de camping. Iedereen die kan tellen tot 36 kan meedoen, dus het is een leuk spel om te spelen met het hele gezin. In Regenwormen Dobbelspel zal je met 8 dobbelstenen moeten gooien om punten te scoren. Als je aan de beurt bent, leg je alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je de resterende dobbelstenen en leg je die met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken. Maar als je teveel risico neemt en alleen maar getallen gooit die je al eens hebt gepakt, ben je af en moet je juist een steen inleveren. Aan het einde van het spel wint degene die de meeste regenwormen heeft.

9. Clever Dobbelspel

Clever Dobbelspel is het perfecte spel voor het hele gezin. Of je nu met zijn tweeën of met vijf personen speelt, het is altijd een uitdaging om de dobbelstenen slim in te zetten. De dobbelstenen hebben elk een eigen kleur die overeenkomt met een categorie op je persoonlijke scoreblad. Deze kleuren geven op een andere manier punten. Zo kun je met de gele dobbelsteen vakjes aanvinken in de gele categorie en de oranje dobbelsteen invullen in de oranje categorie. Je speelt met maximaal drie dobbelstenen per beurt. Je kiest de dobbelsteen met de hoogste waarde en de lagere dobbelstenen gaan naar het dienblad, waardoor je tegenspelers gebruik van deze dobbelstenen kunnen maken. Deze feature biedt veel mogelijkheden om clevere combo's op te zetten en de hoogste scores te behalen. In Clever Dobbelspel kun je de combinatie maken van geluk en slim spelen, waardoor het spel leuk blijft voor iedereen.

10. Keer op Keer 2 Dobbelspel

Ben je klaar voor een spannend avontuur met Keer op Keer 2 Dobbelspel? Met het populaire en superverslavende dobbelspel ga je op zoek naar kolommen, rijen en gelijk gekleurde gebieden die je zo snel mogelijk moet vullen. In elke beurt krijg je twee dobbelstenen: een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Combineer de twee om aangrenzende vakjes met de gekozen kleur aan te kruisen. Maar let op: je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt. Let ook op de door de andere spelers gewenste combinatie, want als je de juiste keuze maakt, kun je ervoor zorgen dat je concurrenten geen punten scoren. Maar dat is nog niet alles. In Keer op Keer 2 Dobbelspel heb je nieuwe dobbelstenen en mogelijkheden om uit te proberen. De zevende dobbelsteen maakt het spel nog spannender, aangezien je daarmee 4 vakjes waar dan ook kunt afkruisen. Ook het hartje zorgt voor extra punten voor een voltooide kolom.

Dit was de laatste van onze top 10. Het blijft een persoonlijke keuze welke jij het beste vindt. 

Veelgestelde vragen over dobbelspel

Beste dobbelspel

Een dobbelspel is niet te koop via KNIQ.nl, maar wij onderzoeken wel welke dobbelspel volgens ons het beste is. Je vindt hiervan een top 10 dobbelspellen in onze koopgids. Klik op de “beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Wij verkopen zelf geen dobbelspel op KNIQ. Door te klikken op de ‘beste deal’ zie je bij ieder product precies staan waar deze te koop is. 

Wij hebben voor jou onderzocht welke 10 producten naar onze mening de beste prijs kwaliteit zijn. Ben je dus opzoek naar een dobbelspel? Bekijk dan onze koopgids. Hierin vind je de top 10 dobbelspel volgens KNIQ.nl

Wil jij weten welke dobbelspel de beste koop is? Op KNIQ.nl hebben wij een ‘Top 10 dobbelspellen’ voor jouw samengesteld. Hierin vindt je de top 10 producten die wij het best beoordeeld hebben. Daarbij hebben we gekeken naar de prijs/kwaliteit van iedere dobbelspel. Het kan dus zomaar zijn dat de dobbelspel op de derde plaats de beste dobbelspel is, maar deze is wat ons betreft dan niet de beste prijs/kwaliteit.

Waarschijnlijk ben je op deze website terecht gekomen, omdat je via het internet op zoek was naar ‘de beste dobbelspel‘, ‘de goedkoopste dobbelspel‘, een goedkope ‘dobbelspel‘, de ‘beste koop dobbelspel’ of iets soortgelijks. Begrijpelijk, want voor je een dobbelspel gaat kopen, wil je eerst even het één en ander onderzoeken. 

Tips voor het uitkiezen van de beste dobbelspel

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuw dobbelspel? Volg dan vooral onderstaande tips op:

  • Ga altijd voor een dobbelspel van een A-merk. Alleen de A-merken zijn bij dit product in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Dit merk je onder meer aan het gebruiksgemak, de mogelijkheden en de levensduur. Als je voor één van bovenstaande beste dobbelspellen kiest, geniet je hier jarenlang van.
  • Kijk goed naar het prijskaartje. Het advies is om nooit onnodig te besparen op de aanschaf van een dobbelspel. In plaats daarvan kun je beter iets meer geld uitgeven aan het beste dobbelspel. Dat product is van de gewenste kwaliteit en voldoet ook nog aan je wensen.


Zet goed je wensen op een rijtje
. Dat je op zoek naar het beste dobbelspel bent, is niet zonder reden. Mogelijk vervult dit product je behoeften of kun je simpelweg niet zonder. Bepaal goed waarom je het betreffende product wilt kopen/hebben. En zet vervolgens je wensen op een rijtje. Aan de hand daarvan maak je je zoektocht naar het beste dobbelspel zo makkelijk mogelijk voor jezelf.