Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
2
2
2
2
2
4
2
4
14
2
22
4
2
2
4
2
2
22
2
8
6
2
4
2
2
2
2
2
2
2
4
2
4
2
6
2
4
2
4
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2

Airco kopen

Een airco (oftewel airconditioning) begint in Nederland steeds populairder te worden. Dat komt voornamelijk door de steeds warmer wordende zomers. Temperaturen van 40 graden en meer maakt wonen en werken steeds moeilijker. Een airco kan in veel gevallen uitkomst bieden. In sommige gevallen zijn mensen hier echter allergisch voor en is een ventilator met dat warme weer de enige optie. Een airconditioning zorgt er namelijk voor dat de temperatuur binnenshuis warm gehouden wordt bij kou buiten, maar belangrijker nog; het houdt de lucht koel als het buiten warm is.

Kniq.nl geeft u een overzicht van alle beschikbare airco’s bij diverse webshops. Zo kunt u de merken en types gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Airco bestellen

Heeft u besloten dat u een airco wilt kopen dan is het handig om van te voren te besluiten of u kiest voor een airco met warmtepomp (gelijk aan systeem van koelkast) of voor een airco met verdamping van water. Bij de eerste wordt de airco vloeistof in een gesloten kring verdampt en gekoeld. Bij de tweede airco is het voordeel dat er alleen energie nodig is om deze airco te laten werken. Wat uw keus ook gaat worden; op KNIQ.nl kunt u door middel van de filters op zowel merk, type als prijs vergelijken.Toon filters

Airco (97)