Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
2
4

Zomerbanden kopen

Omdat het steeds warmer lijkt te worden in ons land is het belangrijk om ook de banden daar op af te stemmen. Zomerbanden zijn qua materiaal hard maar ze worden zachter bij hogere temperaturen. Hierdoor passen ze zich goed aan op natte wegen en blijven ze ook een goede wegligging vertonen op de droge wegen.

De profielblokken van de zomerbanden hebben ook minder groeven; bij warm weer verbeteren deze dus de wegligging. Een betere wegligging zorgt ook voor een verlaagd brandstofverbruik. Het grote eenvoudige profiel zorgt op het wegdek voor een groter contactoppervlak. Kortom; Zomerbanden zijn in de zomer echt aan te raden.

Goedkope zomerbanden.

Vindt u uw portemonnee net zo belangrijk als uw veiligheid? Gebruik dan KNIQ.nl om zowel het aanbod zomerbanden als de prijzen met elkaar te vergelijken. U kunt door middel van de filters op KNIQ.nl deze vergelijking eenvoudig realiseren.

Tip; Hou er wel rekening mee dat u extra velgen aanschaft en zorgt voor opslag. Want om steeds de banden om dezelfde velgen te moeten laten zetten maakt de band en de velg er niet beter op. Veel handiger is het om een extra set velgen met winterbanden apart te houden.Toon filters