Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
4
2
2
2

Winterbanden kopen

Winterbanden zijn in steeds meer van de ons omringende landen verplicht. Hou daar rekening mee als u met uw auto vaak de grens over rijdt. De bekeuringen zijn niet mals. En omdat het een kwestie van tijd is voordat Europa / Nederland ook met deze verplichting komt is het handig u nu al er op voor te bereiden. Hou daarbij ook in de gaten dat het voor uw veiligheid en dat van uw medeweggebruiker ook veel voordelen heeft.

Winterbanden vergelijken

De opslag van deze banden, alsook eventueel extra velgen, kost natuurlijk extra geld. Maar dat bespaart u weer door een lager brandstofverbruik. Ook kunt u natuurlijk de filters van KNIQ.nl gebruiken om zowel het aanbod als de prijzen van de diverse merken winterbanden met elkaar te vergelijken. U kunt dan ook door KNIQ.nl te gebruiken soms tientallen euro’s besparen voor dezelfde winterband bij een andere leverancier.

Zijn winterbanden nu echt veiliger?

Het antwoord daar op is; ja ! De banden zijn voorzien van meer groeven waardoor water en sneeuw gemakkelijker opgenomen en verspreid wordt. Ook passen winterbanden zich bij een temperatuur van minder dan 7 graden Celsius gemakkelijker aan het wegdek aan. Dat komt omdat ze meer natuurrubber bevatten dan zomerbanden. Bij koud weer wordt dit rubber soepeler en dit verhoogt de grip op het wegdek dus.Toon filters