Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
20
1
1
2
37
2
1
2
3
2
1
1
1
1
3
2
1
2
2
1
4
2
4
1
24
1
1
2
5
1
2
1
2
1
4
1
1
1
1
1
1
2
1
3
1
2

USB Stick kopen

Voor het opslaan van data zijn USB sticks ideaal. Ze zijn klein van stuk en kunnen eenvoudig mee in een tas. Als je bestanden aan een collega wil overdragen is de mail vaak onhandig. Helemaal als het om grote bestanden gaat. USB sticks zijn ideaal om een paar grote bestanden op te zetten. Goedkope USB sticks kunnen meestal tot 4 GB aan bestanden opslaan. Maar je kan ook kiezen voor USB sticks tot wel 60 GB aan geheugen. Je hebt zo voldoende ruimte om al je bestanden mee op te slaan. De opslagcapaciteit varieert tussen de 2 GB en 128 GB. Met onze handige filters kan je een selectie maken tussen de verschillende USB sticks.

Goedkope USB sticks vergelijken

De prijs voor een USB stick kan enorm uiteen lopen. Vaak speelt het geheugen en de beveiliging een rol. Een beveiligde USB stick is een stuk duurder, dan een standaard USB stick. Zijn jouw bestanden niet zo spannend dat ze beveiliging nodig hebben tegen hacken? Dan kan je gewoon een goedkope USB stick uitzoeken. Eigenlijk voldoen dan alle USB sticks wel zolang je voldoende geheugen kiest. Met onze filters kan je van laag naar hoog de USB sticks selecteren. In plaats van te kiezen voor een A-merk kan je een huismerk USB stick uitkiezen om je bestanden op te slaan. De goedkoopste USB sticks vindt je online op onze site. Wij maken direct een selectie van de beste prijs kwaliteit USB sticks. Je ziet meteen met de hulp van onze filters welke USB sticks voor jouw de beste keuze zijn. Je kan meteen de goedkoopste USB stick uitkiezen. Dankzij onze filters weet je direct dat deze voldoet aan je wensen.

Beste USB stick

Naast de prijs zoek je misschien wel de beste USB stick. Prijs kwaliteit is natuurlijk ontzettend belangrijk als je bestanden gaat opslaan. Als je in de duurdere prijsklasse kijkt zie je meteen extra mogelijkheden. De beste USB stick werkt bijvoorbeeld op 3.0 USB technologie. Het voordeel van 3.0 is dat je veel sneller bestanden kan wegschrijven. Dit is vooral prettig als je regelmatig grote bestanden op een USB stick zet. Je hoeft zo niet uren te wachten tot je USB eindelijk klaar is met de bestanden. Naast 3.0 technologie zijn er beveiligingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld een USB stick met een wachtwoord. Je kan alleen de bestanden bekijken of openen als je het wachtwoord hebt ingevuld. De beste USB stick hoeft ook nog niet eens de duurste te zijn. Het kan via onze filters een goedkope USB stick vindt met dit soort extra’s. Wij doorzoeken het aanbod bij verschillende aanbieders, zodat we altijd de beste deal kunnen geven. Binnen een paar klikken zie je de beste USB stick tegen de laagste prijs.Toon filters

USB Sticks (156)