Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
1
1
1
8
1
13
8

Ruitenwisser kopen

Zowel in de zomers als de winters kunnen hier best flinke regenbuien over land trekken. Goed werkende ruitenwissers zijn dus cruciaal op een auto. Volgens de ANWB maakt een ruitenwisser zeker 150.000 bewegingen tijdens zijn actieve bestaan. Vervangen is dus regelmatig nodig. Aangeraden wordt dan ook om ze allebei tegelijk te vervangen en niet één (omdat de andere het nog goed doet). Maar wat is nu de beste tijd om te vervangen? En wat zijn de beste ruitenwissers?

Ruitenwissers vergelijken

Wat zijn de beste ruitenwissers? Het antwoord op die vraag verschilt van het merk en het type auto maar over het algemeen komen de flatblade ruitenwissers het beste uit de testen naar voren. Flatblade ruitenwissers hebben geen stalen frame en zijn qua slijtage dus minder aan de weersomstandigheden onderhevig. Zodra het rubber strepen op de ruit begint te trekken of zodra de ruitenwissers beginnen te stuiteren of piepen zijn ze aan vervanging toe.

Op KNIQ.nl kunt u de diverse sets met elkaar vergelijken. Of het nu over het aanbod of de prijs gaat, met het juiste filter vindt u op KNIQ.nl de ruitenwissers die u zoekt voor de laagste prijs; zowel de flatblade als de ouderwetse stalen versies.Toon filters

Ruitenwisser (33)