Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
20
6

Real Madrid trainingspak

Geen enkele ploeg in Europa en zelfs ter wereld telt zoveel sterspelers als Real Madrid. Sinds het jaar 2000 is het dan ook de missie van de Spaanse voetbalclub om zoveel mogelijk spelers van wereldniveau te lokken naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Hoe meer sterspelers er rondlopen in een Real Madrid trainingspak, hoe beter. En hetzelfde geldt ook voor de fans. Neem vandaag nog een kijkje op het internet en zoek jouw eigen Real Madrid trainingspak. De sterallures krijg je er gratis en voor niets bij.

Madrid Trainingspak

Het was op 6 maart 1902 dat het huidige Real Madrid werd opgericht als Madrid Club de F̼bol. Snel na de start wist de kersverse voetbalploeg al enkele successen te behalen. Drie jaar na de oprichting won Madrid CF de Copa del Rey. Ook in de drie jaren daarna wist de club de beker binnen te halen. Samen met onder andere FC Barcelona behoorde Real Madrid in 1928 tot een van de oprichters van de Primera Division, de hoogste Spaanse voetbaldivisie. Tijdens de eerste competitiewedstrijd wist Madrid meteen te overtuigen met een overwinning van vijf-nul tegen CE Europa. De allereerste Real Madrid volgde vier jaar na de start van de Spaanse competitie. Het zou maar een van de velen zijn. In 2012 bijvoorbeeld behaalden de Spanjaarden hun 32e landstitel in 110 jaar tijd. Best wel indrukwekkend en dus een extra reden voor jou om op het veld te pronken met een Real Madrid trainingspak. Het winnaarsgevoel overvalt je meteen en het enige waar je aan kan denken is scoren.

Trainingspakken kopen Real Madrid

Doorheen de clubgeschiedenis merk je dat Real Madrid er vaak is in geslaagd om een bepaalde titel een aantal jaar op een rij te behalen. En dat is best wel opmerkelijk in het voetbal. Vooral onder leiding van de clubvoorzitter Santiago Bernabeau, een voormalige speler en trainer bij Real Madrid, wist de Spaanse voetbalclub het ene succes na het andere binnen te halen. De gloriejaren vonden dan ook plaats in de jaren vijftig en zestig toen Real Madrid vijf jaar na elkaar de Europa Cup I wist te winnen. Ook mocht de club tal van landstitels op haar naam schrijven. Na het overlijden van de geliefde clubvoorzitter in 1978 behield Real Madrid het hoge niveau en wist de club de landstitel vier seizoenen lang te behalen. Dat waren de seizoenen van 1985/86, 1986/87, 1987/88 en 1988/89. Het was pas toen de aartsrivaal FC Barcelona op de proppen kwam met het sterrenteam van onze landgenoot Johan Cruijff, dat Real Madrid een stapje achteruit moest doen. Ook andere Baskische voetbalclubs begonnen een dreiging te vormen voor de club. Pas in 1997 wist Real Madrid weer te overtuigen door de landstitel en

El Clasico trainingspak

FC Barcelona en Real Madrid, het zijn aartsvijanden en een wedstrijd tussen beiden wordt El Clasico genoemd. Wereldwijd zitten voetbalfanaten voor de televisie om dit spannende duel te volgen. De geschiedenis tussen deze twee Spaanse voetbalclub gaat al terug van de beginmaanden van Real Madrid. Tijdens de allereerste wedstrijd die gehouden werd ter gelegenheid van de kroning van de Spaanse koning Alfons XII, wisten de Catalanen de Madrilenen te verslaan met drie tegen een. De toon was meteen gezet en wat volgde waren jaren van competitiviteit tussen de twee. Je bent of voor FC Barcelona, of voor Real Madrid. Een Real Madrid trainingspak kan dus zeker niet in dezelfde kast hangen als een FC Barcelona trainingspak de afgelopen seizoenen ging de strijd gelijk op. Meestal won Real Madrid twee jaar op een rij, en daarna won FC Barcelona twee jaar op een rij. Beide teams behalen een niveau waar de meeste voetbalclubs maar van kunnen dromen. Geen wonder dan ook dat tal van niet-Spanjaarden de wedstrijden tussen beide teams nauwkeurig volgen. Het is dan ook de droom van vele professionele voetballers om op een dag gekocht te worden door Real Madrid of FC Barcelona.
Trainingspak Real kopen
Je hebt waarschijnlijk ooit al eens deze bijnaam gehoord voor de spelers van Real Madrid. Deze naam heeft de club te danken aan Florentino Perez. In 2000 werd hij de nieuwe clubpresident en hij had meteen duidelijk doel voor ogen. Hij wou van Real Madrid de grootste en de beste club ter wereld maken waar enkel stervoetballers zouden spelen. Natuurlijk is er veel (heel veel) geld nodig om dergelijke sterspelers te kunnen betalen. Bij zijn verkiezing waren er enige leden dus ook wat argwanend, want op het moment van zijn aantreden zat Real Madrid al met zo’n 300 miljoen euro aan schulden. De clubpresident van de zogenaamde buitenaardsen wist de schuldenberg echter snel te vullen. Hij verkocht simpelweg het oude trainingscomplex in de stad Madrid voor maar liefst 500 miljoen euro. Met dit budget wist hij hetzelfde jaar nog de Portugese stervoetballer Luis Figo naar Madrid te lokken. Bij rivaal FC Barcelona voelde dit aan als een serieus mes in de rug, daar Figo zijn ploeg inruilde voor de aartsrivaal Real Madrid. De toon was meteen gezet: met geld kan je elke speler kopen. En zo geschiedde het dat ook de Fransman Zinedine Zidane en de Braziliaan Ronaldo hun weg vonden naar Real Madrid. Een hoogtepunt was zonder twijfel de komst van David Beckham. Jarenlang was de Britse voetballer trouw aan zijn Manchester United. Maar geld doet veel met een voetballer, dus uiteindelijk wist Real Madrid ook deze grote ster binnen te halen. Later moest Manchester United ook nog Ruud van Nistelrooij zien vertrekken naar de Spaanse topclub. In de zomer van 2009 sloten nog twee topspelers zich aan bij Real Madrid, namelijk de Braziliaanse middenvelder Kaka en de Portugese aanvaller Cristiano Ronaldo.

Toon filters

Real Madrid trainingspak (26)