Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
2
4
2
2
2
2
2

Poffertjespan kopen

De poffertjespan is, zoals het woord al zegt, een pan die speciaal geschikt is om poffertjes in te bakken. Ondanks dat poffertjes een puur Nederlandse traktatie is kunt u een soortgelijk product ook in de Thaise of Japanse keuken tegenkomen. De bereiding is vaak anders daar, maar het eindresultaat is steeds hetzelfde, alhoewel de vorm kan verschillen. Een groot assortiment van deze pannen kunt u hier op KNIQ.nl met elkaar vergelijken, zodat u zeker weet dat u de voor u juiste pan aanschaft.

Goedkope poffertjespan

Op Nederlandse kermissen en braderieën vinden we vaak poffertjeskramen waar de porties ter plekke worden klaar gemaakt en door de bezoekers vaak met lekker veel roomboter en poedersuiker worden opgegeten. Natuurlijk hebben ze op zo’n kraam professionele pannen ook deze zijn via KNIQ.nl aan te schaffen.

Poffertjespan kopen

Ook voor thuis kunt u natuurlijk een poffertjespan kopen om deze lekkernij voor uw kinderen, of natuurlijk voor u zelf, te bereiden. Hoewel de meeste poffertjespannen rond zijn, zijn er ook vierkante exemplaren te koop. Bij deze laatste kunt u op minder ruimte van het gasfornuis meer poffertjes klaar maken. Bij beiden zijn er altijd een aantal uitgeholde plekken waarin het beslag gegoten kan worden. Heeft u meer ervaring dan kunt u met een beslagspuit ook het beslag er in spuiten. Waar vroeger een poffertjespan alleen van gietijzer werd gemaakt daar zijn de meeste pannen tegenwoordig gemaakt van gietaluminium. Welke poffertjespan u ook zoekt; op KNIQ.nl kunt u ze met elkaar vergelijken, zowel qua merk, vorm maar zeer zeker ook op prijs. Zodat u nooit te veel betaald.Toon filters