Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
13

Nike trainingspak kopen

Een Nike trainingspak is al jaren een geliefd kledingstuk bij veel Nederlanders. Het bestaat traditioneel uit een trainingsbroek en een trainingsjas. Natuurlijk kan je ook apart een trainingsbroek of een trainingsjas kopen. Vergeet ook niet om daarbij nog een bijhorende shirt van Nike te kopen. Zo is je Nike trainingspak helemaal compleet en ben je klaar om het beste van jezelf te geven tijdens een training. Hieronder kom je alles te weten over het sportmerk Nike en op welke kwaliteit je mag rekenen als je een Nike trainingspak aanschaft.

Het verhaal van Nike

Het Amerikaanse bedrijf Nike werd in het jaar 1962 opgericht door de zakenmannen Bill Bowerman en Phil Knight. Toen was de naam nog Blue Ribbon Sports en was de afkorting BRS. In 1978 besloten de twee echter om de naam te veranderen naar Nike, verwijzend naar de Griekse godin van de overwinning. Het logo van de onderneming, de zogenaamde Swoosh, is een van de meeste herkenbare en bekendste merktekens ter wereld. Het hoofdkantoor van Nike is gevestigd in Beaverton, in de Amerikaanse staat Oregon. Het hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika is sinds 1999 het Nederlandse Hilversum. Tot het Amerikaanse concern behoren onder andere ook nog de merken Air Jordan, Bauer en Converse.

Echte kwaliteit van Nike

Het sportmerk Nike beschikt over allerlei soorten trainingspakken die geschikt zijn voor diverse sporten. En dat is ook nodig, want als je gaat lopen heb je een ander soort trainingspak nodig dan als je gaat voetballen. Alle trainingspakken van Nike bestaan uit polyester. Een Nike trainingspak beschikt meestal ook over dri-fit, dat is een hoogwaardig materiaal van microvezels en polyester dat zweet van de huid wegleidt naar de buitenkant van de stof. Daar verdampt het dan. Dit zorgt ervoor dat alle sporters droog en comfortabel kunnen trainen.

Toon filters