Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
3

Happy horse knuffel(doekje) kopen

Happy horse kopen? Kinderen zijn dol op knuffels. Ze zijn zo lekker zacht en je kunt er zo leuk mee spelen. Happy horse kopen kan via onze site. Happy horse heeft zich gespecialiseerd in knuffels die zacht en bijzonder zijn. De knuffels hebben een eigenwijze uitstraling en die tovert vaak een glimlach op je gezicht. De ontwerpers zoeken naar de nieuwste kleuren en materialen en de vormgeving is altijd origineel. Happy horse kopen kan eenvoudig en voordelig. Ze hebben echt karakter, en daarom kan het de liefste vriend van een kind worden. Een vertrouwd maatje om mee te spelen en mee te slapen.

De knuffels van Happy Horse zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zo ontworpen dat het veilig is om ermee te spelen. Ze voldoen aan de hoogste Europese veiligheidseisen en hebben zijn voorzien van het CE-keurmerk, zodat je als ouders je kind zonder zorgen kunt laten spelen met een knuffel van Happy Horse. De kleinste knuffelaars stoppen hun knuffel vaak in hun mond, en daarom is het belangrijk dat er geen harde materialen of losse onderdelen in de knuffel verwerkt zijn. De Happy Horse knuffels zijn daarom heel zacht en betrouwbaar. Daarom kunnen ze zonder gevaar mee in bed genomen worden.

De knuffels van Happy Horse zijn geweldig om te krijgen, maar ook leuk om te geven als je op kraamvisite gaat. Voor de allerkleinsten zijn er extra zachte knuffeldoekjes, en er zijn ook knuffels die geluid maken of een liedje spelen. Er is een uitgebreid assortiment dat regelmatig vernieuwd wordt. Er is dus altijd wel een passend knuffelvriendje te vinden voor ieder kind. Natuurlijk zijn er de klassieke teddyberen, maar in de collectie vind je ook konijnen met zachte oren, katten, dino's, olifanten en nog veel meer. Elke knuffel heeft een lief gezicht en een vrolijke uitstraling, zodat je hem meteen wilt vasthouden.

Toon filters