Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
16
4
10
2
4
2
2
2
2
2
2
2
2
2
4
2
2
2
6

Haarstyler kopen

Veel mensen noemen vaan de haarstyler in één adem met de krultang, maar dat is onterecht. Zoals het woord al zegt is een krultang bedoeld om krullen in je haar te zetten. De haarstyler is echter bedoeld voor stijl haar. Natuurlijk kunt u met de haarstyler een slag in uw haar aanbrengen, maar echt krullen is bijna onmogelijk.

Haarstylers vergelijken

Er zijn veel verschillende soorten haarstylers en hier op KNIQ.nl kunt u ze allemaal met e3lkaar vergelijken. Zo is er bijvoorbeeld de keramische stijltang die bedoeld is voor dagelijks gebruik. De warmte wordt gelijkmatig over je haar verdeeld en brengt daardoor minder schade aan.

Ook is het belangrijk om er op te letten of de warmtestanden instelbaar zijn. 180 graden is geschikt voor gevoelig haar en meer dan 230 graden kan weer goed gebruikt worden als u krullen of stug haar wilt stijlen. Ook belangrijk is te kijken of de haarstyler ionisch is, dat voorkomt statisch haar na het stijlen.

Op KNIQ.nl kunt u ook op prijs vergelijken. U kunt van laag naar hoog zoeken, maar u kunt ook het type van uw keuze in de zoekmachine invoeren zodat u als resultaat al het aanbod van de aangesloten webshops te zien krijgt. U kunt dan zelf de laagste prijs er uit halen.Toon filters

Haarstyler (35)