Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
22
8
2
2
2
8
2
2
6
2
2

Elektrische kachel kopen

De elektrische kachel (of ook genoemd elektrische verwarming) is een product wat in de winter vaak gebruikt wordt in ruimtes waar het geen nut heeft om centrale verwarming aan te leggen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een garage of schuur waar slechts af en toe in gewerkt wordt. Vaak zijn ze ook gewoon verplaatsbaar en op meerdere plekken inzetbaar. U kunt hem daar plaatsen waar de warmte het hardst nodig is.

De elektrische kachel zet energie om in warmte en is dan ook duurder in gebruik dan de eerder genoemde centrale verwarming. Ondanks de hogere kosten blijft het een geliefd product. Dus mocht u er één willen kopen, kijk dan hier op KNIQ.nl naar meer informatie over het product.

Elektrische kachel bestellen

Mocht u besluiten een elektrische kachel te kopen dan bent u qua keuze nog niet klaar. U moet dan immers ook nog kiezen of u voor een elektrische kachel met gloeidraden kiest (zelfde systeem als bijvoorbeeld vloerverwarming of sauna) of voor een ventilatorkachel.

Welke keus u ook maakt; u kunt via KNIQ.nl makkelijk kijken of u de door u gekozen elektrische kachel ook voor de goedkoopste prijs aanschaft. Als u het typenummer in de zoekmachine neerzet dan zoekt hij alle leveranciers, met de bijbehorende prijzen, erbij en hoeft u alleen nog maar voor de goedkoopste optie te kiezen.Toon filters

Elektrische kachel (30)