Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
2
4
2
2
2
4
2

Dweilmop kopen

De dweilmop, ook wel zwabber genoemd, wordt nog steeds veelvuldig gebruikt om vloeren schoon te maken. Een van de redenen is dat we de laatste decennia veelvuldig overgestapt zijn van vloerbedekking naar bijvoorbeeld laminaat vloeren. Deze laatste is gemakkelijk te reinigen met een dweilmop / zwabber. Ook in bijvoorbeeld zorginstellingen wordt vaak naar de dweilmop gegrepen. Dit omdat hij geruisloos te werk gaat, maar ook omdat hij gemakkelijk schoon maakt. Na gebruik kan hij namelijk afgeschroefd worden en met de was meedraaien. Wilt u de verschillende zwabbers bij elkaar zien dan kunt u hier op KNIQ.nl het filter dusdanig instellen dat u het gehele aanbod van de aangesloten webshops met elkaar kunt vergelijken.

Zwabber kopen

De meeste zwabbers bestaan uit twee delen. Vaak is het zwabber gedeelte te demonteren zodat de zwabber en de stok van elkaar gescheiden wordt. Voor de zwabber op zich heeft u de keuze tussen smalle stroken dweil of katoenen draden. U heeft bij het zwabberen de keuze tussen nat zwabberen en droog zwabberen. Bij droog zwabberen kunt u de dweilmop gewoon buiten uitslaan. Nat zwabberen wint echter steeds meer terrein.

Op KNIQ.nl kunt u de dweilmop ook qua prijs vergelijken. Teveel uitgeven is volgens ons geen optie namelijk.Toon filters