Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
14
50
10
14
6
40
2
4
2
2
2
6
2
4
2
2
2
2
2
16
8
4
6
4
6
2

Draagbare radio kopen

Een draagbare radio was ooit een ghettoblaster; hoe groter hoe beter en hoe harder de muziek gedraaid kon worden hoe interessanter hij was. Het aanbod van draagbare radio’s is tegenwoordig erg groot en de vraag wordt echter steeds minder. Dat komt grotendeels omdat de mobiele telefoons tegenwoordig ook met allerlei soorten audio zijn uitgerust en er zijn ook kleine boxen voor te krijgen. Het nadeel is echter dat de accu van je telefoon vaak snel leeg is en een draagbare radio gaat meestal op batterijen.

Dus wilt u een dagje op het strand ongestoord van de radio kunnen genieten, en ook gewoon ongestoord kunnen bellen zonder dat de muziek uit moet, dan is een draagbare radio een uitkomst. Hier op KNIQ.nl kunt u de diverse radio’s met elkaar vergelijken en door middel van onze filters naat elkaar in uw scherm tonen.

Goedkope draagbare radio

Een draagbare radio hoeft tegenwoordig al niet echt duur meer te zijn. Je hebt ze immers in diverse maten en kwaliteiten. Gaat u echter naar het strand dan zou het zonde zijn om zo’n hele dure te kopen. U kunt hier op KNIQ.nl dan ook filteren op prijs; bijvoorbeeld van laag naar hoog maar ook kunt u een bepaald type radio zoeken. De zoekmachine laat u dan alle resultaten van dat product zien van diverse leveranciers. Het is voor u dan zaak om daar degene met de laagste prijs uit te zoeken.Toon filters

Draagbare radio (107)