Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
1

Cocktailjurk kopen

Een cocktailjurk is een soort avondjurk. De cocktailjurk mag best kort zijn en wordt over het algemeen gedragen op de wat formelere gelegenheden. Hierbij zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld gala's, recepties van trouwerijen en zakelijke borrels.

Goedkope cocktailjurk

Veel vrouwen hebben niet dagelijks een cocktailjurk nodig, maar willen dan wel bij een trouwerij bijvoorbeeld in een nette cocktailjurk gekleed gaan. Omdat je praktisch maar enkele uren bij een dergelijke receptie bent is het ook onnodig om een dure cocktailjurk aan te schaffen. Om deze reden wordt er veel gezocht naar goedkope cocktailjurken. Op het moment dat je hierboven gebruikt maakt van ons filter kun je de prijzen filteren van laag naar hoog. Zo kun je kijken welke cocktailjurk bij jouw budget past.

Mooie cocktailjurk

Een cocktailjurk is tijdloos en voor veel verschillende gelegenheden te gebruiken. Heb je nu een redelijke vaste kledingmaat? Dan kun je overwegen wat meer geld uit te geven aan een mooie cocktailjurk. In dit geval zou je kunnen kiezen uit het hele assortiment. Vervolgens kun je door de jurk aan te klikken de prijzen van de aanbieders vergelijken.Toon filters