Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires

Leuke spellen voor een avond met vrienden

Als je afspreekt met vrienden om een biertje te drinken, is het leuk om hierbij een spelletje te bedenken. Dit hoeven jullie niet in één keer af te ronden, je kunt er ook een spannende competitie van maken. Zo hebben jij en je vrienden iets leuks om naar uit te kijken. Je kunt ook een bepaalde prijs of straf afspreken bij het spel. Denk hierbij aan een avondje weg op de kosten van de verliezer, of een cadeau voor degene die het spel wint. In plaats van het spelen voor een prijs of straf, kun je er natuurlijk ook een drankspelletje maken. Hieronder lees je een aantal leuke tips voor een avond met vrienden.

Voetbal en andere sporten

Wil jij een leuk spel organiseren met vrienden? Dan kun je het beste denken aan de bekende sporten. Zo kun je een competitie bedenken waarbij jullie verschillende sporten en spellen spelen, zoals basketbal of tennis. Dit kun je dan afwisselen met minder actieve spellen, zoals een bordspel, een spelletje op de PlayStation of een gezelschapsspel. De meest populaire sport in Nederland is voetbal. Veel vriendengroepen spreken ook samen af om voetbal te kijken. Of dit nou wedstrijden uit de Eredivisie zijn, uit de Champions League of zelfs een Europees- of Wereldkampioenschap, voetbal kijken is altijd spannend. Hier kun je veel leuke spellen bij bedenken. Zo kun je een poultje maken, om te kijken wie de wedstrijden het beste kan voorspellen. Ook kun je zelf een potje voetballen, penalty’s nemen of een potje tafelvoetballen. Spreken jullie regelmatig af? Dan kun je hier ook een competitie of toernooi van maken.

Darten

Als je denkt aan een echte mannensport voor tijdens het bier drinken, dan denk je natuurlijk al snel aan darten. Hierbij kun je een leuke competitie maken, met meerdere dartspellen met ieder verschillende regels. Zo houd je het spel leuk op lange termijn. Je kunt hiervoor ook eigen dartpijlen maken, door online verschillende dart flights te kopen. Hier kun je een leuke, passende afbeelding bij zoeken. Ook andere onderdelen zoals dart shafts vind je bij Mcdartshop.nl. Zo kun je voor iedere vriend een gepersonaliseerde dartpijl maken, wat natuurlijk erg leuk is.