Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires

Kies de perfecte aircooler binnen je budget

Een aircooler is het antwoord op de steeds warmere zomers. Werk je veel thuis door Corona? Ben je gesteld op een werkplek waar je zelf de temperatuur kunt bepalen? Een aircooler zorgt voor verkoelende lucht, waardoor jij met gemak de hele dag op zolder kunt werken. Zonder dat je door de warmte minder productief bent en na drie uur ’s middags geen puf meer hebt. Heb jij een maximaal bedrag in je hoofd voor de ideale aircooler? Je zult verbaasd zijn hoeveel aircoolers er passen binnen je budget. Maar hoe weet je nu welke aircooler er het beste bij jou past? Je leest het hieronder.

Wat is je doel?

Wil je jouw aircooler op meerdere plekken in huis kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld overdag op zolder en ’s avonds beneden? Let er dan op dat je binnen je prijsklasse een aircooler kiest, die handzaam is en niet te zwaar. Hierdoor kun je het apparaat gemakkelijk verplaatsen en heb je er in je hele huis wat aan. Je kunt er ook voor kiezen om je aircooler ’s nachts in je slaapkamer te zetten. Dan kun je ook in de zomer genieten van een heerlijke nachtrust.

Voorkeur voor schone lucht?

Je kunt kiezen voor een aircooler die een ionisator bevat. Dit onderdeel zuivert de lucht. Hiermee kun je bijvoorbeeld schimmels en pollen uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van hooikoorts bijvoorbeeld, doe je er verstandig aan om hiervoor te kiezen. De aircooler zorgt hiermee niet alleen voor frisse lucht, maar je hoeft dus ook niet meer bang te zijn voor die vervelende hooikoorts.

Let op geluid en energieverbruik

Vind je het belangrijk dat je zo stil mogelijk kunt werken? Heb je een baan waarbij je jezelf goed moet concentreren op je werkzaamheden? Dan is eens stille aircooler wel zo fijn. Als je het apparaat beneden in de huiskamer wilt zetten, is weinig geluid ook wel zo prettig. Als je bijvoorbeeld met het hele gezin een film wilt kijken, is het prettig als dit apparaat niet al te veel lawaai maakt. Dat geldt ook voor te veel geluid in je slaapkamer, bijvoorbeeld in een tropisch hete nacht. Dan wil je het uiteraard gewoon stil hebben. Let ook op het energiegebruik van de aircooler. Als je het apparaat veel denkt te gaan gebruiken, is energieverbruik een belangrijk punt om mee te nemen.

Vergelijk aircoolers

Als je voor jezelf duidelijk in beeld hebt wat je belangrijk vindt aan een aircooler, kun je gaan vergelijken. Neem in dit vergelijk zeker de merken Sencor (Meer over Sencor aircoolers) en Honeywell (Meer over Honeywell aircoolers) mee. Bij deze topmerken ga jij zeker jouw ideale aircooler vinden, die past binnen je budget. Gegarandeerd!