Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
3

Bayern München trainingspak kopen

Weet jij welke Duitse club er speelt in de mooie Allianz Arena? Volg jij ook elke week de Bundesliga om de uitslagen van jouw favoriete Duitse team te weten? Ben jij ook bezeten door het clublied van deze succesvolle Duitse club? Natuurlijk ben je dat, waarom anders zou je een Bayern München trainingspak willen kopen? In jouw eigen trainingspak speel je onwaarschijnlijk goed en voel je je als een van de sterren die spelen bij de Duitse topclub Bayern München.

Bayern Munchen 1900

De oprichting van Bayern München vond plaats in 1900 en sindsdien speelde de club in verschillende Duitse competities, daar er nog niet een algemene competitie was. De voetbalclub werd kende jarenlang successen en ook tijdens de Eerste Wereldoorlog wist Bayern München zich sterk te houden. Het was echter toen Hitler aan de macht kwam dat er abrupt een einde kwam aan het succesverhaal van Bayern München. De voorzitter Landauer en de trainer Richard Dombi - beiden joods - moesten vluchtten naar Zwitserland uit vrees voor de concentratiekampen. Ook andere leden van de club volgden hun voorbeeld waardoor Bayern München snel in de middenmoot terecht kwam. Na de Tweede Wereldoorlog wist Bayern München snel weer het niveau van weleer op te bouwen. In 1963 werden alle verschillende Duitse competities afschaft en kwam er een nationale competitie, namelijk de alom bekende Bundesliga. Verrassend genoeg was Bayern München er niet vanaf het begin bij, daar het eerst twee seizoenen moest spelen in de tweede klasse van het Duitse voetbal. In 1965 promoveerde de ploeg echter en sinds dat jaar zou Bayern München nooit nog de Bundesliga verlaten.

De kracht van Bayern München

Tot en met 2016 wist Bayern München al 26 landstitels binnen te halen en won het al vijfmaal de Champions League. In de prijzenkast van de Duitse topclub staan ook nog tal van andere trofeeën te blinken. Een van de absolute vedetten van Bayern München was de voormalige doelman Oliver Kahn. Van 1994 tot en met 2008 stond hij tussen de doelpalen en wist hij zich te ontpoppen tot een van de beste doelmannen ter wereld. Toen Kahn voor Bayern München speelde, wist de club de volgende overwinningen binnen te halen: de wereldbeker voor clubs, de Champions League, de UEFA-beker, acht landstitels, zes Duitse bekers en zes Duitse ligabekers.

Nederlanders bij Bayern München

Als een trouwe fan van een Nederlandse voetballer volg je vast zijn overstap naar een buitenlandse club. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je bijvoorbeeld het doen en laten van Bayern München bent beginnen te volgen. En natuurlijk ook de reden waarom jij een trainingspak Bayern München wilt kopen. Arjen Robben en Mark van Bommel zijn waarschijnlijk de bekendste Nederlanders die ooit bij Bayern München speelden. Ook Edson Braafheid, Willem Hesselink, Raymond Victoria, Jan Wouters, Roy Makaaj, Boy Deul en Martin Jol speelden ooit voor de Duitse topclub. Neem snel een kijkje op een van de webshops waar je een Bayern München trainingspak kunt kopen en straal binnenkort op het voetbalveld.

Toon filters