Kleding
Speelgoed & Spel
Sport & Outdoor
Baby & Kind
Computer
Tuinartikelen
Cadeaus & Gadgets
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Huishoudelijk
Entertainment
Woonaccessoires
Elektronica
Meubels
Filter opties
Sorteer
Merk
1
3
4
10

Babypet kopen

Wil je een baby pet kopen? Een baby pet is zeker aan te raden om te kopen voor op warme zonnige dagen. Het beschermt de baby tegen de warme stralen van de zon. Hier kun je de baby pet online kopen. De baby pet is te vinden in allerlei soorten, maten en opties, die je hier kunt terug vinden. Dat is het voordeel van online kopen.

Koop babypetje

Een baby petje geeft de ideale bescherming tegen de zon en beschermd daarbij goed de hoofdhuid van de baby. Niet alleen is het belangrijk om de hoofdhuid van de baby te beschermen door middel van een baby petje, de flap in de nek beschermt ook de nek van de baby. Ook zorgt de pet er voor dat de zon niet in de ogen schijnt. De meeste petten zijn voorzien van een UPF factor. Dit houdt in dat de UV straling gefilterd wordt, en dat de baby dus nog beter beschermd is tegen de zon.

Soorten babypetjes

Veel baby's trekken kun mutsjes, sokken, maar dus ook petten uit. Dat zal bij de baby petjes anders zijn. De meeste baby petten zijn voorzien van een touwtje om de pet vast te maken onder de kin. Het uittrekken van de baby pet is daarmee verleden tijd.

Toon filters

Babypet (20)