Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
3

AS Roma trainingspak kopen

Associazione Sportiva Roma, zo luidt de volledige naam van de Italiaanse voetbalclub AS Roma. De club wordt vaak de voetbalclub van het volk genoemd, daar vele Romeinen hun voetbalclub door dik en dun steunen. De aanhang bestaat dan ook voornamelijk uit het gewone volk, terwijl de rijkere Romeinen veelal supporteren voor de andere stadsclub Lazio Roma. Met oranje en bordeaux als clubkleuren, valt AS Roma ook meteen op. Koop vandaag nog jouw AS Roma trainingspak en schitter op het voetbalveld als een echte Romein.

Goedkoop AS Roma trainingspak

Vaak worden de spelers van AS Roma de giallorossi genoemd, en dit dankzij de clubkleuren bordeaux en oranje. De letterlijke vertaling van de giallorossi is echter de rood-gelen. De kleuren bordeaux en oranje zijn een soort van vereenvoudiging van de kleuren van de stad Rome. Die zijn namelijk paarsrood en goud. En daar stopt de symboliek bij AS Roma niet. Zo vind je ook de wolvin met Romulus en Remus terug op het logo. Dit is het symbool van de stad Rome daar dit de stichters zijn van de Italiaanse hoofdstad. AS Roma speelt alle thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico waar ook aartsrivaal Lazzio Roma speelt. De harde kern van supporters zit altijd achter het zuidelijke doel. Het stadion werd ook in gebruik genomen tijdens de Olympische Spelen van 1960 en het Wereldkampioenschap voetbal in 1990. In totaal biedt het stadion plaats aan 72.700 voetballiefhebbers. Daarnaast wordt het stadion ook gebruikt voor concerten en andere grote evenementen.

Het AS Roma trainingspak van Totti

Hoewel AS Roma niet de grootste voetbalploeg binnen Europa is, kan de Italiaanse ploeg toch op heel wat sympathie rekenen. De grote titels heeft de ploeg nooit weten binnen te halen, zelfs niet toen de club werd overgenomen door de Amerikanen die ook baas zijn over de Britse voetbalploeg Liverpool. De komst van de grote sterren bleef ook altijd uit maar dat kan de supporters niet deren. Zij hebben namelijk niemand minder dan Francesco Totti, de trouwe sterkhouder van hun ploeg. De sympathieke voetballer tekende in 2016 nog een jaartje bij waardoor hij op dat moment maar liefst 25 seizoenen bij AS Roma op zijn palmares heeft staan. Dit was meteen zijn laatste contract aangezien de speler toen 40 jaar werd. Zijn grote droom was altijd om zijn voetbalcarriére af te sluiten bij zijn club AS Roma. De kleuren bordeaux en oranje zijn dan ook de kleuren van zijn hart aangezien Totti als professional nooit voor een andere club speelde. Grote fan van deze trouwe Totti? Haal dan nog vandaag jouw AS Roma trainingspak in huis.

Online trainingspak kopen

Je kunt een AS Roma trainingspak kopen op de officiële webshop van AS Roma. Natuurlijk kan je ook rondkijken op diverse webhops. Daar vind je de trainingspakken meestal aan scherpe prijzen en heb je ook de keuze uit de verschillende seizoenen. Een AS Roma trainingspak van een vorig seizoen is meestal goedkoper dan het nieuwste trainingspak van het huidige seizoen. Koop vandaag nog en straal op het veld als Totti.

Toon filters