Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
12

Arsenal trainingspak kopen

Een van de bekendste voetbalclubs uit de Engelse Premier League is Arsenal FC. De Londense voetbalclub weet sinds de oprichting tal van grote overwinningen binnen te halen. En dat succesvolle verloop hebben The Gunners - zo luidt de bijnaam voor de spelers van Arsenal FC - aan de Franse trainer Ars̬ne Wenger. Wil jij net zo goed spelen als The Gunners? Neem dan vandaag nog een kijkje en koop online jouw Arsenal trainingspak.

Arsenal

Arsenal werd in 1886 opgericht door de arbeiders van de koninklijke wapenfabrieken in Woolwich, in het zuidoosten van Londen. Dit verhaal verklaart ook meteen waarom de bijnaam van Arsenal The Gunners is. Sinds 1919 speelt Arsenal FC op het hoogste Engelse niveau zonder ooit gedegradeerd te zijn geweest. Daarmee geldt Arsenal als een van de absolute sterkhouders van de Premier League en wordt de ploeg ook door iedereen gerespecteerd. Daardoor is ook de vraag naar outfits van de Londense club, zoals een Arsenal trainingspak, zeer groot.

De topscores van Arsenal

Een van de belangrijkste spelers die ooit bij Arsenal heeft gespeeld, is zonder twijfel de Fransman Thierry Henry. Hij speelde er van 1999 tot en met 2007 en nog een seizoen in 2012. In totaal was deze aanvaller goed voor maar liefst 228 goals. Daarmee loopt hij sterk uit voor de tweede in rij en dat is de Engelse Ian Wright met in totaal 185 goals voor Arsenal. Ook onze landgenoot Robin van Persie speelde bij Arsenal FC, en dat van 2004 tot en met 2012. In totaal was hij verantwoordelijk voor 132 goals voor de Londense club.

Een Arsenal trainingspak bestellen

Een overwinning in de Champions League of niet, met zo'n geschiedenis en zo'n trouwe trainer kan je niet anders dan fan zijn van deze Engels topclub. Kijk daarom snel voor je eigen Arsenal trainingspak en waan je binnenkort als een The Gunners op het voetbalveld.

Toon filters