Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
9
1

Ajax trainingspak

Een van de bekendste voetbalclubs van Nederland is het Amsterdamse Ajax. Misschien ben jij wel een grote fan en wil je binnenkort een Ajax trainingspak aanschaffen. Die kan je kopen op de official webshop van de voetbalclub Ajax, maar ook op andere webhops. Het grootste assortiment officiële vind je natuurlijk op de webshop van de club zelf. Als je op werkdagen voor 22.00 uur besteld, ontvang je trouwens je Ajax trainingspak morgen al (indien deze nog op voorraad is). Is de maat niet goed, dan kan je het product altijd retourneren. En wie een seizoenskaart heeft, geniet ook nog eens 10% korting op het totaalbedrag.

Ajax en adidas

De officiële sponsor van Ajax is het bekende sportmerk adidas. Als je dus een Ajax trainingspak koopt, is dit er een van het merk adidas. Op de officiele webshop van de Amsterdamse voetbalclub kan je een Ajax trainingspak kopen uit het seizoen 2016-2017. Dit is hetzelfde trainingspak waarmee de Ajax selectie traint. Het trainingsshirt is trouwens gemaakt van 100% polyester en is voorzien van de adizero techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de shirts lichter zijn waardoor er een ventilerende werking optreedt. Wil je er dus net zoals je helden bijlopen? Dan is een officieel Ajax trainingspak het antwoord.

Oudere trainingspakken

Op de webshop van Ajax kan je ook trainingspakken kopen van voorbije seizoen. Zo spaar je meteen wat centjes uit en heb je toch nog een Ajax trainingspak in de kleerkast hangen. Koop bijvoorbeeld een shirt van het seizoen 2015-2016 waarmee de selectie van Ajax thuis wedstrijden speelden. Deze shirt is fel groen, is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van de climacool technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je altijd droog en comfortabel kunt blijven sporten. Ook de thuisshort van Ajax uit datzelfde seizoen was voorzien van de climacool technologie.

Goedkope trainingspakken ajax

Als je op zoek bent naar een Ajax trainingspak is het aangeraden om ook op andere websites op zoek te gaan. Zo vind je misschien wel een goedkoper trainingspak van een degelijke kwaliteit. Wil je absoluut een officieel Ajax trainingspak? Dan moet je naar de officiële webshop van Ajax surfen. Bij de optie Sale kan je trouwens heel wat koopjes op de kop tikken. Dan is je Ajax trainingspak wel van een seizoen eerder, maar dat deert een echte fan natuurlijk niet. Ga vandaag nog op zoek naar jouw trainingspak van jouw favoriete voetbalclub.

Toon filters