Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
2
2
2
30
2
2
2
2
8
2
4

Airfryer kopen

De Airfryer (oftewel heteluchtfrituurpan) is aan een snelle opmars bezig en verdringt snel de nog immer populaire normale frituurpan van de markt. Doordat de lucht in de airfryer blijft circuleren wordt het voedsel rondom gegaard. Er ontstaat een knapperige laag zonder dat het product onder gedompeld hoeft te worden in een bak met vet. Onnodig om te zeggen dus dat een airfryer producten aflevert waar soms wel tot 70% minder vet in zit dan hetzelfde product uit een frituurpan. De smaak is hetzelfde (let wel op dat u bij snacks de producten koopt die airfryer geschikt zijn). U kunt de diverse airfryers die tegenwoordig op de markt zijn hier op KNIQ.nl vergelijken en daaruit de beste keus maken.

Airfryer kopen

Behalve dat de producten uit een airfryer minder vet zijn kunt u de airfryer ook vaak gebruiken om voedsel te grillen, poffen, bakken , braden en zoals gezegd te frituren. Een veelzijdig product wat de smaak van het voedsel behoud en in de meeste gevallen dus zorgt dat het minder vet (lees; gezonder) is.

Is de keuze uiteindelijk op een aifryer gevallen? Bekijk dan via ons filter op KNIQ.nl ook de mogelijkheden om op prijs te vergelijken. Want wat is er nu erger om een paar dagen later hetzelfde product ergens anders tientallen euro’s goedkoper te zien.Toon filters

Airfryer (29)