Huishoudelijk
Sport & Outdoor
Elektronica
Speelgoed & Spel
Meubels
Computer
Tuinartikelen
Baby & Kind
Cadeaus & Gadgets
Kleding
Dierenbenodigheden
Auto's & Motoren
Entertainment
Woonaccessoires
Filter opties
Snelle filters
Sorteer
Merk
5

AC Milan trainingspak kopen

Jouw favoriete club in het buitenland? Dat is het Italiaanse AC Milan. Jouw hart gaat sneller slaan als je de roodzwarte vlag ziet wapperen. Je krijgt meteen zin om te supporteren als je het clublied van de Italianen hoort luiden door de geluidsboxen. En als je voor kerst of voor je verjaardag een AC Milan trainingspak zou krijgen, dan zou je al helemaal in de zevende hemel vertoeven. Geen zin om zolang te wachten? Kijk dan snel online voor jouw AC Milan trainingspak en wees net zoals je helden.

Associazione Calcio Milan

Associazione Calcio Milan, zo luidt de volledige naam van AC Milan. Het begin van deze Italiaanse voetbalclub uit de Serie A kan je wel opmerkelijk noemen. De club werd namelijk opgericht door Engelse migranten in 1899. Vandaag hoort AC Milan tot een van de meest succesvolle clubs van Europa. Zo mocht de voetbalclub al meerdere malen de begeerde beker van de Champions League mee naar huis nemen. Niet alleen de club is wereldwijd bekend, maar ook het San Siro stadion, de thuishaven van AC Milan. In het trainingscomplex Milannelo zie je alle voetballers in hun AC Milan trainingspak trainen voor de volgende belangrijke wedstrijd.

Nederlanders bij AC Milan

Door de jaren heen speelden er enkel Nederlandse voetballers bij AC Milan. Dat verklaart ook waarom een AC Milan trainingspak zo in trek is bij het Nederlandse publiek. Als je grote idool gaat spelen bij een buitenlandse club, ga je die voetbalclub vanzelf meer gaan volgen. Zo speelde Klaas-Jan Huntelaar in 2009 een jaartje bij de Italianen. In een verder verleden maakten ook Frank Rijkaard en Marco van Basten het mooie weer in het San Siro stadion. Ook Patrick Kluivert waagde zich een jaartje aan het Italiaanse voetbal avontuur.

AC Milan Sponsored by Adidas

Als je thuishaven de befaamde modestad is, dan moet de kledij van je voetbalspelers dat modegevoel wel enigszins weerspiegelen. Daarom ging AC Milan in zee met het bekende sportmerk Adidas. Door de jaren heen wist Adidas het zwart en het rood van AC Milan te combineren in leuke trainingspakken en voetbaltenues. Dit natuurlijk altijd met een knipoog naar de modetrends op dat moment. Neem dus zeker eens een kijkje op de officiële fanshop van de voetbalclub om een AC Milan trainingspak in huis te halen.

Voor iedereen beschikbaar

Een AC Milan trainingspak kan je kopen in allerlei maten en in allerlei prijs categoriën . Zo zijn de trainingspakken van het vorig seizoen vaak goedkoper. Dus als je een jaartje wacht, heb je een scherp geprijsd exemplaar in je kast hangen. Ook kan je een trainingspak in huis halen voor het hele gezin, daar je er hebt voor volwassen en kinderen. Zie je het al voor je: manlief en zoonlief die samen gaan trainen in hun AC Milan trainingspak. Het tafereeltje zal zeker heel mooie foto’s opleveren. Twijfel niet en neem dus vandaag nog een kijkje op de officiële webshop van AC Milan of op diverse online webshops waar je jezelf een AC Milan trainingspak kunt aanschaffen.

Toon filters